Android 9. Schimbare IMPORTANTA pentru Telefoane

Android 9. O schimbare importanta pentru telefoane este adusa de catre compania Google incepand de saptamana aceasta, iata ce modificare substantiala ofera.

Android 9 luminozitate adaptiva

Android 9. Pe masura ce noua versiune a sistemului de operare ajunge in tot mai multe, si mai multe modele de telefoane, cei de la Google descopera ca inca mai exista modificari care trebuie facute pentru dispozitivele lor. Mai exact, o noua schimbare pentru Android 9 le aduce utilizatorilor posibilitatea de a modifica setarile pentru luminozitatea adaptiva, astfel incat aceasta sa nu mai afecteze informatiile privind istoricul consumului de energie din bateriile telefoanelor.

Android 9. Functia pentru luminozitate adaptiva este gandita pentru a memora setarile noastre in functie de mediul in care folosim telefoanele, sau functia pe care o accesam atunci cand le utilizam. Foarte multi utilizatori ai Android 9 apreciaza aceasta functionalitate deoarece le ofera seteaza luminozitatea ecranului exact asa precum au nevoie in diverse momente cand utilizeaza telefoanele, iar acum ea a devenit si mai buna cu aceasta schimbare importanta.

Android 9 aduce o schimbare importanta pentru functia de luminozitate adaptiva

Android 9 luminozitate adaptiva baterie

Android 9. Incepand cu aceasta schimbare, ori de cate ori sunt modificate setarile pentru luminozitatea adaptiva a ecranului, istoricul pentru consumul de energie din baterie nu va fi afectat in vreun fel. Versiunea 1.6 a Device Health Services este cea care aduce aceasta modificare pentru functionalitatea ce controleaza luminozitata ecranului, asa ca daca aveti o versiune anterioara in Android 9, atunci nu va veti putea bucura de aceasta functionalitate in momentul de fata.

Android 9. Noua versiune a sistemului de operare este oferita in momentul de fata pe tot mai multe si mai multe modele de telefoane de la diversi producatori, iar asta inseamna ca mai multa lume se va bucura de noutatile pe care le aduce. Asta inseamna deasemenea ca Google va continua sa modifice Android 9 pentru a-i imbunatati functiile care nu sunt gandite chiar asa cum trebuie pentru utilizatori, deci va mai puteti astepta la modificari in perioada urmatoare.

Android 9. Daca inca nu ati primit actualizarea pentru sistemul de operare pentru telefonul vostru, atunci va trebui sa mai asteptati pana in momentul in care producatorul va decide sa o ofere si pentru voi.