Android 9. LANSAT pe NOI Telefoane ale Samsung

Android 9. Astazi a fost lansat de catre Samsung pe noi modele de telefoane ale utilizatorilor din lumea intreaga, iata ce clienti vor putea instala actualizarea.

Android 9 samsung note 9

Android 9. La doar o zi dupa o veste foarte proasta privind sistemul de operare al Google, iata ca astazi compania Samsung uimeste intreaga lume cu o lansare pe noi telefoane pe care le vinde in lumea intreaga. Incepand de astazi noi tari in care sunt vandute diverse versiuni ale telefoanelor Samsung GALAXY Note 9 au disponibila actualizarea pentru Android 9, mai exact, utilizatorii din India si Emiratele Arabe Unite sunt cei care pot face instalarea in momentul de fata.

Android 9. Prima tara in care a fost lansata versiunea publica a sistemului de operare pentru Samsung GALAXY Note 9 a fost Germania, iar asta pe la inceputul acestei luni, insa iata ca si India, sau Emiratele Arabe Unite, o au disponibila. Au trecut cateva saptamani din acel moment, si pana acum, insa iata ca Android 9 incepe sa fie incetul, cu incetul, disponibil pentru utilizatorii din tot mai multe tari, iar distributia va continua cu siguranta pana cand toata lumea il va putea instala in telefoane.

Android 9 ajunge incepand de astazi pe noi telefoane Samsung GALAXY NOTE 9

Android 9 samsung note 9 update

Android 9. Distributia globala a sistemului de operare pentru Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY Note 9 continua, desi ea a inceput de Craciun pentru primul, iar pentru al doilea chiar din primele zile ale lunii ianuarie. Foarte multi dintre clientii companiei coreene vor avea ocazia de a instala actualizarea pentru Android 9 in propriile in momentul de fata, dar si in perioada urmatoare, asa ca toata lumea trebuie doar sa mai aiba putina rabdare.

Android 9. Ca de obicei, schimbarea cea mai mare oferita pentru utilizatori ca parte a acestei actualizari este noul One UI, care schimba in totalitate interfata sistemului de operare si experienta de utilizare. In Romania deocamdata nu a fost pusa in distributie actualizarea pentru Android 9 pe toate telefoanele celor de la Samsung, asa ca daca nu va apare, nu trebuie sa va speriati, deoarece este “normal”, aceasta fiind situatia cu actualizarile coreenilor.

Android 9. Actualizarile vor continua sa fie lanste pentru diverse modele de telefoane in urmatoarele luni, totul in functie de modul in care programele beta vor fi finalizate fara probleme pentru utilizatori.