Fortnite. ATENTIE, PROBLEMA GRAVA Descoperita

Fortnite. O problema foarte grava a fost descoperita pentru jocul creat de catre compania Epic Games, iata cum trebuie sa te protejezi impotriva ei.

Fortnite problema

Fortnite. O problema foarte grava cu jocul celor de la Epic Games a fost descoperita si dezvaluite chiar astazi, ea afectand oricare dintre persoanele care sunt active online in cadrul platformei in orice zi. In clipul video de mai jos puteti vedea ce fel de problema are Fortnite in momentul de fata, hackerii putand obtine acces la un feed audio de la microfoanele jucatorilor fara ca acestia sa stie, iar de aici va puteti imagina ce se poate intampla cu inregistrarile facute.

Fortnite. Vulnerabilitatea foarte grava a fost descoperita de catre o companie specializata in securitate informatica, ea avand denumirea Check Point, iar cu ajutorul sau pot fi aflate tot felul de informatii despre utilizatori. Pentru ca vulnerabilitatea din Fortnite sa fie exploatata de catre hackeri, e necesar ca jucatorul sa fie pacalit si sa acceseze un link cu malware, in urma caruia hackerii obtin token-ul de logare al utilizatorului in joc, iar asa pot obtine acces si la contul acestuia.

Fortnite are o problema grava care permitea inclusiv furtul contului

Fortnite. Problema foarte grava de securitate avea la baza modul prost in care a fost gandit website-ul pentru joc de catre cei de la Epic Games, compania evitand sa securizeze cum trebuie procesul de logare. Cei de la Epic Games spun ca acum problema ar fi fost rezolvata, dupa ce a fost descoperita de catre expertii in securitate informatica, insa desigur ca prea multa incredere in afirmatiile lor privind securitatea din Fortnite nu prea exista in momentul de fata.

Fortnite. Singura metoda sigura pentru a proteja conturile jocului este activarea sistemului de autentificare in 2 pasi, Epic Games implementand optiunea de a folosi aceasta masura de securitate, si e bine sa o activati. Separat de asta, e bine sa nu accesati chiar orice fel de link-uri pe care le primiti prin email, iara sta e valabil nu doar pentru cele legate de Fortnite, ci pentru orice fel de alte website-uri, sau jocuri online, mai ales daca nu cunoasteti expeditorul.