Samsung GALAXY S10. PROBLEMA PENIBILA a Cititorului de Amprente

Samsung GALAXY S10. Din pacate pentru fani, cititorul de amprente din noul model de telefon va avea o problema foarte mare, iata ce nu vor putea face clientii.

Samsung GALAXY S10 problema

Samsung GALAXY S10. Modelele de clasa medie si premium ale seriei de telefoane mobile vor avea cititoare de amprente integrate sub ecran, acestea urmand a fi cu ultrasunete, nu optice, deci teoretic mult mai bune decat oricare altele. In ciuda faptului ca informatiile aparute pana acum cu privire la cititorul de amprente din Samsung GALAXY S10 au prezentat o situatie “roz”, realitatea este cu mult diferita fata de ceea ce-si imagineaza multa lume acum.

Samsung GALAXY S10. In ciuda faptului ca scanarea amprentei ar trebui sa se faca foarte rapid si exact cand degetul e plasat pe ecranul telefonului, se pare ca folosirea foliilor de protectie ar urma sa fie imposibila. Informatiile vin de la o companie numita Armadillotek, care a testat prototipuri ale Samsung GALAXY S10 cu propriile carcase si folii de protectie pentru telefoane, ajungand la concluzia ca scanarea amprentei cu o folie aplicata peste ecran devine imposibila.

Samsung GALAXY S10 nu permite scanarea amprentei cu folie pe ecran

Samsung GALAXY S10. Situatia aceasta este destul de neobisnuita, si penibila, daca e sa fiu sincer, pentru ca aceste cititoare de amprente ultrasonice sunt mai scumpe decat cele optice, si teoretic mult mai bune. Daca problema este intr-adevar atat de mare, iar utilizatorii Samsung GALAXY S10 nu-si vor proteja ecranele telefoanelor cu folii de protectie, atunci cu siguranta vor fi destule persoane care se vor gandi de 2 ori inainte sa cumpere noile modele de telefoane.

Samsung GALAXY S10. Probleme similare exista pentru cititoarele de amprente optice, dar pentru acestea era de asteptat sa existe probleme, iar asta pentru ca ele sunt cu mult mai ieftine, tehnologia fiind complet diferita. Pentru cele ultrasonice asteptarile erau altele, insa iata ca Samsung GALAXY S10 ar putea veni cu o mare si penibila problema, tehnologia in sine urmand a fi prezentata ca una revolutionara, dar realitatea va fi cu mult diferita, in final.

Samsung GALAXY S10. Samsung a dezvaluit in unele teasere ca noua serie de telefoane va avea un cititor de amprente montat sub ecran, asa ca va fi interesant de vazut cum va gestiona aceasta situatie.