Android Q. EXCLUSIV, IMAGINI cu Noile Functii

Android Q. Noua vesiune a sistemului de operare are dezvaluite in primele imagini exclusive noutatile pe care le ofera pentru utilizatorii de telefoane.

Android Q functii imagini

Android Q. Noul sistem de operare al companiei Google se indreapta cu pasi reprezi spre prima sa prezentare oficiala, care va avea loc in cursul lunii mai, insa intre timp puteti vedea primele imagini extrase dintr-o prima versiune alpha. Vorbim despre un build care era dedicat inginerilor celor de la Google, insa iata ca presa a reusit sa-l analizeze, si a descoperit cateva dintre noutatile importante pe care Android Q le va aduce pentru telefoanele din lumea intreaga.

Android Q. Prima schimbare importanta descoperita este un dark mode care va fi disponibil pentru intreaga interfata a sistemului de operare, nu doar pentru anumite aplicatii, sau sectiuni din ele. Noul dark mode poate fi activat din sectiunea cu setari pentru ecran, iar dupa cum puteti vedea, toata interfata Android Q este modificata pentru a afisa o tema intunecata, aplicatiile native avand deasemenea parte de aceasta schimbare substantiala pregatita de catre Google.

Android Q are noile functii prezentate in primele imagini

Android Q functii noi

Android Q. Mergand mai departe, sistemul de operare ofera noi optiuni pentru a controla mai fin accesul pe care-l au aplicatiile la datele din telefoane, aceasta fiind una dintre marile probleme ale sistemului de operare. Separat de acestea, Android Q are regandita interfata cu informatii despre aplicatii, acesta avand un nou design material, si afisand cate notificari trimite pe zi fiecare dintre aplicatiile noastre, pentru a sti la care sa mai renuntam deoarece ne capteaza prea mult atentia.

Android Q functii imagini exclusiv

Android Q. Separat de acestea, sistemul de operare are multe alte modificari prin diverse zone ale interfetei de utilizator, unele sectiuni avand parte de schimbari complete pentru a fi mai usor de utilizat. Android Q vine deasemenea si cu imbunatatiri ale performantelor generale, plus rezolvari ale numeroaselor probleme care au fost intalnite pana in prezent in Android 9, asa ca utilizatorii vor avea parte de imbunatatiri pe toate palierele, pentru a avea o experienta excelenta.

Android Q. O prima versiune beta a sistemului de operare ar putea fi lansata prim martie, insa doar pentru anumiti dezvoltatori, prezentarea oficiala a noutatilor fiind asteptata in luna mai, la Google I/O.