Google Pixel 4. Schimbare URIASA de Design Anuntata

Google Pixel 4. O schimbare uriasa de design este anuntata pentru noul model de smartphone al companiei americane, iata cum vrea sa ne surprinda.

Google Pixel 4 ecran

Google Pixel 4. Viitorul model de smartphone pregatit pentru lansare globala de catre compania Google va veni cu o schimbare uriasa de design, conform unor informatii dezvaluite astazi in legatura cu el. Mai exact, pentru seria Google Pixel 4, compania Google urmeaza sa elimine aproape in totalitate marginile ecranului, pentru un design care va fi foarte similar cu cel pe care-l puteti vedea in imaginea de mai jos, ea fiind preluata dintr-un brevet de inventie.

Google Pixel 4. Carcasa telefonului este neschimbata in comparatie cu cea a modelelor actuale, inclusiv in ceea ce priveste senzorul de imagine singuratic vizibil acolo, cititorul de amprente parand sa fie deasemenea pastrat. Spre deosebire de seria actuala, aceasta imagine care ar putea prezenta Google Pixel 4 ne arata ca si decupajul pare sa fi disparut in totalitate, ceea ce ar fi o veste foarte buna, pentru ca multi fani au criticat in termeni duri folosirea sa in actuala serie.

Google Pixel 4 vine cu o schimbare uriasa de design

Google Pixel 4 ecran margini

Google Pixel 4. Desi s-a spus ca pentru aceasta viitoare serie de telefoane ar urma sa fie folosit un cititor de amprente integrat in ecran, iata ca Google ar putea totusi decide sa nu foloseasca inca aceste tehnologii. Implementarile de pana acum nu sunt mai rapide decat cititoarele de amprente clasice, inca exista probleme in utilizarea lor cu folii de protectie pentru ecran, iar pentru Google Pixel 4 s-ar putea alege folosirea unei solutii clasice, care si-a dovedit eficacitatea in timp.

Google Pixel 4. Avand in vedere ca in 2018 cei de la Google au adoptat trend-ul decupajelor pentru ecranele telefoanelor, e foarte posibil ca in 2019 sa treaca la ecranele care nu mai au margini absolut deloc. Desigur ca totul depinde si de ceea ce-i pot oferi furnizorii de ecrane pentru seria Google Pixel 4, insa poate ca vom vedea acum ecrane fara margini atat in modelul mai scump, cat si in cel mai ieftin, al seriei de telefoane pregatite pentru lansare.