LG va LANSA un Telefon Pliabil foarte STUPID

LG. Compania coreeana pregateste lansarea unui telefon pliabil propriu, insa din pacate va fi foarte stupid, gandit cu un design care a esuat in trecut.

LG pliabil

LG. Compania coreeana nu se poate lasa mai prejos in razboiul pe care-l duce cu Samsung, asa ca a decis sa lanseze deasemenea un telefon pliabil in cursul anului acesta, doar ca dispozitivul nu va fi chiar atat de grozav precum si-ar dori fanii. Mai exact, cei de la LG vor lansa un telefon pliabil pentru clienti in 2019, doar ca spre deosebire de Samsung GALAXY Fold, nu va avea un ecran pliabil, ci va avea doua ecrane separate, care vor fi reunite intr-unul.

LG. Ideea in sine nu este noua, diversi alti producatori folosind aceasta tehnica in trecut pentru a lansa telefoane pliabile care nu erau nici pe departe atat de utile pe cat si-ar fi dorit utilizatorii. Pentru ca nu are tehnologii atat de bune precum cele ale companiei Samsung, LG incearca sa compenseze prin combinarea a doua ecrane pentru a afisa imagini ca si cum ar fi unul singur, iar imaginea de mai jos prezinta destul de bine ideea coreenilor in acest moment.

LG nu poate face un telefon pliabil, asa ca improvizeaza

LG pliabil telefon

LG. Presa din Coreea de Sud a aflat informatii despre planurile coreenilor, si se pare ca doua ecrane cu diagonala de peste 3 inch ar urma sa fie unite pentru a forma unul mare, care are diagonala de 7 inch. Problema in aceasta situatie este acea dunga dintre ecrane, care invariabil va “taia” imaginile in doua bucati, asa cum se intampla cand multiple ecrane sunt combinate pentru a afisa o imagine unica pentru utilizatori, experienta nefiind una prea buna.

LG Electronics plans to unveil its dual display folder phone. his product is similar to a folder button in that it can be used with a 3-inch fold when folded, and a larger 7-inch fold when folded. But the difference is that you are connecting two displays, not a single display folding structure.

LG. Fara capacitatea de a lansa un smartphone pliabil care sa aiba un ecran flexibil si sa nu fie extrem de scump, compania este obligata sa foloseasca solutii alternative, care nu sunt chiar atat de bune pentru a avea si succes. In aceasta idee, LG nu poate fi privit in 2019 ca un producator care va lansa un telefon pliabil in adevaratul sens al cuvantului, ci doar un telefon care va avea doua ecrane combinate pentru a genera impresia unui telefon care ar fi pliabil, dar de fapt nu este.