Doua Noi Modele ale iPad sunt Pregatite pentru Lansare

ipad mini 2019

Doua noi modele ale iPad sunt pregatite de catre compania Apple pentru lansare in cursul anului 2019, informatiile venind chiar de la partenerii asiatici ai celor din Cupertino. Vorbim despre iPad 7, si iPad Mini 5, upgrade-uri pentru tableta cu ecran de 9.7 inch care are cel mai mic pret dintre toate, dar si pentru seria de tablete care au ecrane de 7.9 inch.

Desigur ca nu exista informatii cu privire la noutatile care vor fi oferite pe partea de componente, daca vorbim si despre schimbari de design, sau daca totul va fi un upgrade hardware. E posibil ca Apple sa ofere doar un upgrade hardware minor pentru ambele tablete, asa cum a facut si in trecut cu unele dintre modele, asa canu trebuie sa aveti asteptari prea mari.

Aceasta este a doua oara cand auzim despre intentia companiei Apple de a lansa un upgrade pentru iPad Mini 5 in cursul anului 2019, insa detalii despre schimbar tot nu apar. Au trecut ani buni de cand iPad Mini nu a mai avut parte de un upgrade, asa ca era normal de asteptat ca Apple sa pregateasca ceva pentru clientii sai, chiar daca schimbarile ar putea fi mici.

Taiwan-based touch panel makers General Interface Solution (GIS) and TPK Holding are expected to maintain stable shipments in the first half of 2019 thanks to orders for new iPad series products. Apple reportedly plans to launch two entry-level tablets in the first half of 2019, including a fifth-generation iPad mini and another entry-level iPad model.

In cazul iPad 7, vorbim despre upgrade-urile obisnuite anuale pe care compania Apple le ofera pentru aceasta serie de tablete, iar in 2018 imbunatatirile au fost doar minore. Nu se stie nici cand ar urma sa fie lansate aceste noi modele de tablete, dar e foarte posibil ca ele sa apara in primavara, asa cum s-a intamplat in 2018 cu versiunea de 9.7 inch a tabletei iPad.

10 COMENTARII

  1. Eu am cumpărat și sigur voi mai cumpara și da, sunt normal. In ce scop? E-mail, Netflix, eBay, editare de poze, eBook, muzica, revista presei, notițe la curs ( cu Apple Pencil). Și mai ales super mobilitate.

  2. – Email au pe smartphone
    – Netflix fără un ecran de minim 55 inci 4k e degeaba
    – Ebay ai pe smartphone
    – Editare de poze serioasă faci pendant PC, cu écran de minim 21 inci
    – Ebook provides Ecran LED este foarte obositor și dăunător ochilor. Încearcă un Kindle
    – Muzica pe iPad este cel mai slab argument pentru a cumpăra o tabletă. Muzică ai pe smartphone
    – Revista presei pe smartphone
    – Notițe la curs cu Apple’s pencil? Hahahahaha

    Se pare că tableta este înlocuită cu succes de smartphone.

  3. Asa-i ? Chiar mirobolant că reciclează vechiile iPad-uri care nu s-au vândut și că le vor face mai rele decât erau . Poate nu vor mai veni gata îndoite și vor veni direct pe bucăți . Măcar ambalajul îi frumos .

  4. Auzi Netflix ;)) Pai nu e mai bun un 163 4K Oled ?? Zic sa intelegi din ce cauza platesti abonamentul ala de 95 lei pe luna .

  5. Toti recicleaza,toti au luat ideea de la apple. Este un lucru nobil pt planeta distrussuke ce nici nu iti dai seama ca faci un compliment