Xiaomi Anunta Tehnologia pe care o Vrei in iPhone

Xiaomi uimeste cu o tehnologie pe care multi fani ai companiei Apple au cerut-o in telefoanele iPhone, dar pe care nu o vor avea prea curand, din pacate.

Xiaomi amprente

Xiaomi este unul dintre producatorii care este “pe val” in momentul de fata, adica inregistreaza vanzari in continua crestere multumita popularitatii din China, dar si a celei din alte zone de pe planeta. Xiaomi are tot mai multi bani pentru investitii incercetare si dezvoltare, iar primul rezultat al acestor investitii il vedem in clipul video de mai jos, care ne prezinta o imbunatatire radicala pentru cititoarele de amprente amplasate sub ecranele telefoanelor.

Xiaomi a reusit sa implementeze intr-un telefon un cititor de amprente care are o suprafata de citire ce este de 5 ori mai mare decat cea a actualelor componente de acest gen din telefoane. Xiaomi spune ca acest cititor de amprente are dimensiunea de 50 x 25mm, iar asta permite plasarea degetului pe mai multe zone din ecran pentru ca telefonul sa fie deblocat, deci utilizatorul nu mai este obligat sa fie atent tot timpul unde pune degetul pentru deblocare.

Xiaomi prezinta un cititor de amprente mult mai util

Xiaomi pregateste aceasta tehnologie in timp ce Oppo a anuntat ca la Mobile World Congress 2019 va prezenta un smartphone cu o zona de citire a amprentei de 15 ori mai mare decat in actualele telefoane. Practic, in momentul de fata inovatiile majore in materie de telefoane mobile nu mai vin de la companii americane, ca Apple, sau de la cele coreene, ca Samsung, ci de la cele chinezesti, Xiaomi, Oppo, Vivo, si Huawei parand sa aiba o resursa impresionanta de inovatii.

Xiaomi nu era privit acum 1 an ca un producator capabil sa inoveze, insa dupa lansarea unor telefoane cu ecrane fara margini, iata ca acum vrea sa imbunatateasca inclusiv cititoarele de amprente integrate sub ecrane. Nu se stie deocamdata cat timp va dura pana cand telefoanele cu aceste tehnologii ale Xiaomi vor fi lansate, insa presedintele companiei a anuntat ca in 2019 vom vede aprimele dispozitive cu asemenea schimbari integrate.