Samsung GALAXY Fold. Certificare OFICIALA pentru LANSARE

Samsung GALAXY Fold. Certificarea oficiala a telefonului pentru lansare a fost facuta saptamana aceasta, noul model de smartphone avand unele noutati dezvaluite.

Samsung GALAXY Fold certificare

Samsung GALAXY Fold.  Lansarea oficiala a telefonului pliabil se apropie cu pasi foarte repezi, iar acum avem parte si de o certificare oficiala a sa inainte de a fi pus in distributie, ceva ce vine la doar o zi dupa dezvaluirea certificarii pentru Samsung GALAXY S10. Samsung GALAXY Fold a fost certificat tot in China pentru a fi pus in vanzare pe pietele din intreaga lume, iar totul vine la cu doar putin peste o luna inainte ca prezentarea oficiala a dispozitivului sa aiba loc.

Samsung GALAXY Fold. Exact precum in cazul certificarii dezvaluite ieri, din pacate nu avem si informatii cu privire la specificatiile pe care telefonul le va avea, insa partea buna este ca aflam ca el este preatit rapid de lansare. Confirmarea faptului ca Samsung GALAXY Fold, si nu alt model, a fost certificat pentru lansare vine de la faptul ca se vorbeste despre un smartphone pliabil, iar cum Samsung nu are altul in dezvoltare, e foarte clar despre ce este vorba.

Samsung GALAXY Fold a fost certificat pentru lansare in China

Samsung GALAXY Fold certificare china

Samsung GALAXY Fold. Telefonul este testat in momentul de fata inclusiv in Europa si Coreea de Sud de catre compania coreeana, asa ca va fi certificat cu siguranta si in aceste zone cu destul timp inainte de a fi lansat. Fiecare tara cere certificarea telefoanelor de catre autoritatile sale inainte ca vanzarile oficiale sa inceapa pentru ele, iar Samsung GALAXY Fold va fi verificat temeinic de catre autoritatile din toate tarile in saptamanile urmatoare, pentru a fi lansat.

Samsung GALAXY Fold. Chiar daca lansarea se apropie, cele mai recente zvonuri sugerau faptul ca vanzarile efective ar urma sa inceapa undeva prin aprilie, si nu martie, asa cum si-ar fi dorit multi dintre cei care asteapta telefonul. Asta inseamna Samsung GALAXY Fold nu va fi lansat la ceva timp distanta de Samsung GALAXY S10 pentr ca vanzarile celor doua modele de telefoane sa nu se intersecteze, si vanzarile sa nu fie bune nici pentru unul, nici pentru celalalt.

Samsung GALAXY Fold. In ciuda tuturor informatiilor bune despre telefon, el urmeaza sa aiba un pret de vanzare de cam 1800 de euro, foarte mare pentru cam orice fel de telefon mobil.