Google Maps. Update cu NOI Functii IMPORTANTE

Google Maps. Un update cu noi functii importante a fost lansat noaptea trecuta pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce schimbari serioase aduce.

Google Maps noutati

Google Maps. Noaptea trecuta o noua actualizare importanta a fost lansata pentru aplicatia de harti online a companiei americane, ea aducand o serie de noutati de care foarte multi dintre utilizatori se vor putea bucura. Prima dintre schimbrile notabile oferite de catre Google Maps are legatura cu punctele de reper, care sunt acum afisate mult mai clar pe harti, inclusiv in timpul crearii rutelor pe care suntem directionati catre anumite locatii in care dorim sa ajungem.

Google Maps. A doua schimbare majora este implementarea de filtre pentru cautarile facute folosind aplicatia, acestea ajutandu-ne sa ne concentram pe rezultatele de care suntem interesati. Aplicarea acestor filtre pentru Google Maps permite listarea doar a locatiilor de care suntem cu adevarat interesati, asa ca nu va mai fi nevoie sa vedem si informatii care nu ne ajuta pentru a fi directionati spre locatia in care dorim sa ajungem in calatoriile noastre.

Google Maps are cateva functii noi care iti vor fi foarte utile

Google Maps. Mergand mai departe, in tarile civilizate aplicatia pentru harti online poate afisa inclusiv informatii din panourile privind rutele mijloacelor de transport public, deci putem vedea in timp real informatiile de acolo. Aceasta este una dintre cele mai importante functii noi oferita pentru Google Maps, iar asta pentru ca utilizatorii vor sti cum sa isi planifice orice fel de calatorie astfel incat sa ajunga la timp inainte ca mijlocul de transport sa plece.

  • See landmarks on the map and in directions for easier route finding.
  • Narrow down your search results more easily with updated filters.
  • Access departure boards by clicking on any station on the map.
  • Crop, rotate and beautify your photos before posting.

Google Maps. Ultima functie importanta care este disponibila pentru aplicatie are legatura cu modificarea pozelor inainte ca ele sa fie publicate de catre utilizatori, functia principala permitand distribuirea de imagini din locatii interesante. Google Maps are aceasta actualizare disponibila chiar in acest moment pentru utilizatorii din intreaga lume, astfel ca daca nu ati instalat-o pana acum, poate ca ar fi cazul sa o faceti, mai ales ca noutatile sunt cu adevarat interesante.