Apple OBLIGATA in Germania sa NU mai Minta Cetatenii

Apple iphone germania

Apple a fost obligata de catre o instanta din Germania sa nu mai minta cetatenii, deci potentialii clienti, cu privire la disponibilitatea unora dintre modelele sale de telefoane iPhone. iPhone 7 si iPhone 8 au fost interzise in Germania ca urmare a unui proces deschis de catre compania Qualcomm impotriva celor de la Apple, iar americanii n-au fost prea sinceri cand au anuntat asta.

Apple a publicat un comunicat de presa in urma anuntarii hotararii instantei de a interzice vanzarea anumitor modele ale iPhone in tara, dar n-a spus tot adevarul acolo. Apple a spus atunci ca nu va mai aduce telefoanele iPhone 7 si iPhone 8 pentru vanzare in Germania, insa ca unitatile din stoc vor mai putea fi cumparate de la 4300 de parteneri din tara.

Apple este obligata de un judecator sa nu mai minta potentialii clienti din Germania

Judecatorul care a luat aceasta hotarare sustine ca Apple da impresia ca telefoanele sale inca sunt disponibile in cantiati nelimitate la unii parteneri, aceasta falsa impresie a realitatii fiind contrara hotararii initiale. Pe cale de consecinta, cei de la Apple au fost obligati sa retraga partial comunicatul de presa pentru a nu mai induce in eroare consumatorii din Germania.

Apple has been ordered by a German court to stop using part of a press release claiming all iPhones would be available in the country through carriers and resellers. The iPhone maker was banned from selling the iPhone 7 and 8 models in Germany in December following a patent dispute with Qualcomm. The press release … is misleading as it contains statements that are at least potentially deceptive about the availability of the goods, namely the iPhones affected by the ruling.

Acum cei de la Apple vor trebui sa faca exact ceea ce le cere judecatorul din Germania, situatia fiind complet diferita fata de cea din China, unde are o interdictie similara, dar tot isi vinde telefoanele. Se cam implineste o luna de cand iPhone 7 si iPhone 8 au fost interzise in Germania de catre o instanta de judecata, asa ca Apple a inregistrat pierderi masive pana in prezent din cauza Qualcomm.

Articolul precedentAndroid 9. ANUNTAT pentru NOI Telefoane Samsung
Articolul următorGoogle Maps. Update cu NOI Functii IMPORTANTE
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.