HUAWEI P30 PRO. Cum va DISTRUGE S10, iPhone XS

HUAWEI P30 PRO. Noul model de smartphone al chinezilor va distruge Samsung GALAXY S10 si iPhone XS, iata ce va avea special fata de concurenta.

HUAWEI P30 PRO dominare

HUAWEI P30 PRO. Unul dintre cele mai importante modele de telefoane Android din aceasta vara va veni cu ceva special care va distruge popularitatea Samsung GALAXYS 10 si iPhone XS, nu ca in cazul celui din urma e prea mult de distrus. De mai bine de un an de zile compania Huawei este superioara, fara drept de apel, in fata concurentei multumita camerelor excelente din telefoanele sale, iar HUAWEI P30 PRO va continua aceasta dominare pe piata smartphone.

HUAWEI P30 PRO. Chiar ieri cei de la DxOMark au confirmat ca HUAWEI Mate 20 Pro are o camera la fel de buna precum HUAWEI P20 Pro, ambele ramanand in topul telefoanelor cu cele mai bune camere. Stiti cu siguranta ca HUAWEI P30 PRO urmeaza sa fie lansat cu o noua camera care are patru senzori de imagine, aceasta urmand a fi capabila sa inregistreze poze si clipuri video de calitate foarte buna pentru clientii care vor decide sa cumpere telefonul.

HUAWEI P30 PRO va domina Samsung GALAXY S10 si iPhone XS cu noua camera

HUAWEI P30 PRO. Camera este foarte importanta pentru un smartphone, iar vanzarile foarte bune pentru telefoanele Huawei in cursul anului trecut confirma faptul ca oamenii pun foarte mare pret pe aceasta componenta. Pentru anul 2019, cu HUAWEI P30 PRO se va merge pe aceeasi idee, mai ales ca in iPhone XS nu mai poate fi imbunatatit nimic, iar Samsung GALAXY S10 va veni cu o camera tripla, dar e foarte posibil ca ea sa fie inferioara celei din noul telefon al chinezilor.

HUAWEI P30 PRO. Ca sa fiu complet sincer, dintre toate noutatile pe care telefonul le va aduce, cred ca performantele foarte bune ale camerei vor conta cel mai mult pentru clientii care nu stiu inca ce telefon sa-si cumpere in 2019. Separat de noua camera quad care va fi inclusa in HUAWEI P30 PRO, pentru noul telefon este asteptat un ecran cu diagonala mai mare, o baterie de capacitate mai mare, dar alte surprize fata de Mate 20 Pro n-au mai fost anuntate.

HUAWEI P30 PRO. Lansarea acestui nou model de smartphone ar urma sa aiba loc prin martie, in urma unei prezentari care va avea loc in cadrul Mobile World Congress 2019.