Huawei P30 Pro. MARILE AVANTAJE fata de GALAXY S10

Huawei P30 Pro. Iata ce avantaje aduce noul model de smartphone in comparatie cu Samsung GALAXY S10 pentru clientii din lumea intreaga in aceasta primavara.

Huawei P30 Pro s10

Huawei P30 Pro. Lansarea noului model de smartphone vine cu pasi tot mai repezi pentru fanii din lumea intreaga care asteapta un telefon cu adevarat impresionant, iar Huawei ar cam vrea sa le ofere asta. Huawei P30 Pro este anuntat ca fiind pregatit cu specificatii de top, demne de un telefon al anului 2019, iar asta ar putea genera probleme foarte mari pentru Samsung GALAXY S10, in care se pare ca nu vom regasi toate inovatiile recente disponibile.

Huawei P30 Pro. Spre deosebire de telefonul coreenilor, cel mai nou al companiei Huawei urmeaza sa aiba integrata o baterie de capacitate mai mare, peste 4000 mAh, iar asta urmeaza sa ii ofere autonomie mai buna. Mai mult decat atat, urmeaza deasemenea sa aiba integrat si un sistem de incarcare rapida la 40W, mult mai eficient si mai rapid decat cel din telefoanele coreenilor, iar asa Huawei P30 Pro are doua mari avantaje in fata concurentei sale.

Huawei P30 Pro vine cu o serie de avantaje majore fata de Samsung GALAXY S10

Huawei P30 Pro. Din pacate, e posibil ca telefonul chinezilor sa aiba un ecran mai mic decat telefoanele Plus din seria S10, dar va compensa prin una dintre cele mai mari diferente, o camera quad. Huawei P30 Pro urmeaza sa aiba o camera cu 4 senzori de imagine, fata de telefoanele coreenilor, care vor avea doar 3, iar aceasta diferenta va conta foarte mult in ceea ce priveste calitatea pozelor si clipurilor video inregistrate de catre utilizatori.

Huawei P30 Pro. Pe partea de performante, telefoanele coreenilor vin cu noi procesoare din 2019, dar diferentele fata de Kirin 980, vechi de 3 luni deja, nu vor fi chiar atat de mari, asa ca aici diferentele nu vor fi uriase. Daca Huawei P30 Pro nu va fi lansat cu RAM DDR5 si medii de stocare UFS 3.0, asa cum se zvoneste, atunci diferentele dintre cele doua telfeoane vor fi cam inexistente in materie de performante, iar asta e o veste care sigur nu va bucura multi fani.

Huawei P30 Pro. Prezentarea acestui nou model de smartphone va avea loc in cadrul Mobile World Congress 2019, conform celor mai recente zvonuri, iar lansarea ar trebui sa aiba loc in luna martie.