AirPods 2 pregatite de LANSARE cu Functii Speciale

AirPods 2 dezvoltare

AirPods 2. Urmatoarea versiune a castilor wireless a celor de la Apple este in momentul de fata in plina pregatire pentru o lansare ce-ar trebui sa aiba loc in prima jumatate a acestui an.  O serie de zvonuri de anul trecut anuntau aceasta posibilitate, iar acum auzim iar ca AirPods 2 isi vor face aparitia in magazine cu noutati destul de interesante pentru clienti.

AirPods 2. Mai exact, cei care pregatesc lansarea acestor casti pentru Apple spun ca ele vor fi oferite impreuna cu noi functii care permit monitorizarea sanatatii, desigur ca pe iPhone. Exact ce functii pentru monitorizarea sanatatii urmeaza sa ofere Apple nu se stie deocamdata, asa ca ramane doar de vazut ce surpriza va fi oferita pentru clientii din lumea intreaga.

De vreun an si jumatate se tot anunta lansarea unei versiuni noi a AirPods care are o carcasa cu indicator de incarcare, insa desigur ca ea nu a mai ajuns in magazine. Acum, AirPods 2 ar putea oferi aceasta schimbare, functii pentru monitorizarea sanatatii, rezistenta crescuta la apa, si cine stie ce alte noutati care sa justifice pretul de vanzare.

In terms of wireless headsets, Apple is set to release AirPods 2 sometime in the first half of 2019, and the new wireless earbuds with discrete designs to carry health monitoring functions are expected to receive enthusiastic market responses.

27 COMENTARII

  1. Nu va e rusine cu ele in ureche? Sincer sa fiu toti cei care le poarta arata ca niste ciudati si te bufneste rasu’ cand ii vezi. Penibil design.

  2. Mi ar fi rusine sa pun asa ceva in ureche in public. Sunt multe alte optiuni care le dau clasa si la design si la sound, evident pretul este de 300-400$ nu ieftineli din astea.

  3. Un produs excepţional. Fără doar şi poate. Le folosesc de un an aproape şi nu aş putea să mai folosesc căştile cu fir.

  4. DragneaErou, mie mi-ar fi rușine cu un nickname ca al tău. Pe cine crezi că interesează ce părere ai despre niște produse premium sau despre orice altceva? Frustratule, fă încă o spălătură de creier la Antene!

  5. @DragneaErou: macar le ai vazut cum arata?, vezi ca nu sunt alea cu 96 ron , diverse culori de pe net!!!???.Ma piș pe tine de râs cand ma gandesc la tine, “condamnatule”???.

  6. @DragneaErou: nici nu iti dai seama ,pinguinule, ca tu esti frustratul principal , care confunzi AirPods cu rezervele de la periuta de dinti electrica OralB???!

  7. @DragneaErou:”Cand esti mort,nu stii ca esti mort.E greu doar pentru ceilalti.La fel si cand esti prost.”(Phillippe Geluck).
    Cat despre numele meu, sunt mandru cu el, nu ca un paranoid ca tine cu dubla personalitate, care te ascunzi dupa o porecla.