AirPods 2 pregatite de LANSARE cu Functii Speciale

27

AirPods 2 dezvoltare

AirPods 2. Urmatoarea versiune a castilor wireless a celor de la Apple este in momentul de fata in plina pregatire pentru o lansare ce-ar trebui sa aiba loc in prima jumatate a acestui an.  O serie de zvonuri de anul trecut anuntau aceasta posibilitate, iar acum auzim iar ca AirPods 2 isi vor face aparitia in magazine cu noutati destul de interesante pentru clienti.

AirPods 2. Mai exact, cei care pregatesc lansarea acestor casti pentru Apple spun ca ele vor fi oferite impreuna cu noi functii care permit monitorizarea sanatatii, desigur ca pe iPhone. Exact ce functii pentru monitorizarea sanatatii urmeaza sa ofere Apple nu se stie deocamdata, asa ca ramane doar de vazut ce surpriza va fi oferita pentru clientii din lumea intreaga.

De vreun an si jumatate se tot anunta lansarea unei versiuni noi a AirPods care are o carcasa cu indicator de incarcare, insa desigur ca ea nu a mai ajuns in magazine. Acum, AirPods 2 ar putea oferi aceasta schimbare, functii pentru monitorizarea sanatatii, rezistenta crescuta la apa, si cine stie ce alte noutati care sa justifice pretul de vanzare.

In terms of wireless headsets, Apple is set to release AirPods 2 sometime in the first half of 2019, and the new wireless earbuds with discrete designs to carry health monitoring functions are expected to receive enthusiastic market responses.