Fuchsia. INLOCUITORUL Android Gata de Instalare

Fuchsia. Inlocuitorul sistemului de operare Android este gata deja de instalare pe anumite modele de telefoane, iata cum il poti incerca acum.

Fuchsia google

Fuchsia. Sistemul de operare gandit pentru a inlocui Android este deja disponibil pentru instalare, astfel ca unii dintre cei interesati sa il incerce, pot deja sa descopere ceea ce pregateste Google pentru viitor. Deocamdata un dezvoltator independent a reusit sa instaleze Fuchsia pe un Google Pixel 3 XL pentru a demonstra ca acest lucru este posibil, sistemul de operare ruland relativ decent, dar desigur ca exista multe de imbunatatit in ceea ce-l priveste.

Fuchsia. Dezvaluirea privind suportul pentru instalarea sistemului de operare pe Google Pixel 3 a venit chiar de pe pagina unde discuta angajatii companiei cu privire la schimbarile pe care le fac pentru sistemul de operare. Deocamdata tot ceea ce se poate face pe Google Pixel 3 XL dupa instalarea Fuchsia este pornirea kernel-ului Zircon, care are doar o interfata simpla, pentru scrierea de comenzi, fara ca o interfata standard sa fie afisata pentru utilizatori.

Fuchsia poate fi deja instalat pe telefoanele Google Pixel 3 XL

Fuchsia google pixel 3 xl

Fuchsia. Din pacate deocamdata nu exista suport nici pentru conectarea de accesorii care sa fie recunoscute de catre sistemul de operare, deci totul este limitat la introducerea de comenzi in consola, si nimic mai mult. In momentul de fata, instalarea Fuchsia nu va aduce chiar atat de multe beneficii nici pentru dezvoltatori, avand in vedere ca inca mai exista multe de pus la punct pentru noul sistem de operare pe care Google ar vrea sa-l lanseze la un moment dat.

Fuchsia. Chiar daca utilizatorii Google Pixel 3 XL se pot juca in acest moment cu ceea ce pregateste Google pentru telefoanele lor, ramane de vazut in ce masura va fi oferit si suport oficial pentru telefoane, adica o versiune beta. Fuchsia este in continuare in plin proces de dezvoltare, cu foarte multe functii ce trebuie terminate inainte ca o versiune oarecum stabila a sistemului de operare sa poata fi oferita pentru cei interesati sa o testeze in telefoane.

Fuchsia. Deocamdata nu exista vreo posibila data de lansare pentru acest sistem de operare, asa ca ramane de vazut de cat timp va fi nevoie pentru ca el sa ajunga la utilizatori.