Fuchsia. OFICIAL, Vestea MAJORA despre Android

Fuchsia. Astazi vine in mod oficial o noua veste majora in legatura sistemul de operare Android, utilizatorii asteptand-o de cateva luni bune.

Fuchsia aplicatii

Fuchsia. Inlocuitorul sistemului de operare Android este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, compania Google lucrand din greu sa le ofere utilizatorilor actualului sistem de operare o experienta foarte buna. Fuchsia este menit sa fie un sistem de operare versatil, care sa poata rula atat pe telefoane, tablete, cat si pe calculatoare, iar pentru a face lucrurile si mai simple, se pare ca el va fi capabil sa ruleze aplicatiile dezvoltate pentru Android.

Fuchsia. Multe persoane se temeau ca Google nu va include suport pentru actualele aplicatii Android in viitoarea versiune a sistemului sau de operare, insa iata ca acest lucru nu este adevarat. Confirmarea faptului ca Fuchsia va avea suport pentru aplicatiile Android a venit multumita unei mentiuni facute de catre angajatii celor de la Google pentru noul sistem de operare, deci toti cei care il asteapta pot sta linistiti, deoarece nu vor ramane fara aplicatiile favorite.

Fuchsia. OFICIAL, Vestea MAJORA despre Android

Fuchsia aplicatii android

Fuchsia. Pentru noul sistem de operare va fi lansat si un SDK special de catre compania Google astfel incat dezvoltatorii sa poata produce aplicatii, insa cele vechi pentru Android vor putea fi deasemenea folosite. O versiune speciala a Android Runtime va fi implementata in Fuchsia pentru a permite rularea actualelor aplicatii Android, insa deocamdata nu se stie foarte clar cum urmeaza sa fie implementata compatibilitatea cu aplicatiile actualului sistem de operare.

Fuchsia. Avand in vedere cat de important este acest sistem de operare pentru compania Google, e normal ca suportul pentru actualele aplicatii Android sa fie oferit, asa ca suportul pentru aplicatii ar putea fi doar inceputul. In momentul de fata sistemul de operare Fuchsia este doar in plin proces de dezvoltare, si inca nu a ajuns in stadiul beta, deci va mai fi nevoie de ceva timp pana cand o versiune oarecum stabila va fi disponibila pentru cei interesati.