Samsung GALAXY S10. Schimbare IMPUSA de Lee Jae-yong

Samsung GALAXY S10. O schimbare extrem de importanta este impusa de catre Lee Jae-yong, vicepresedintele consiliului de adminsitratie al companiei Samsung.

Samsung GALAXY S10 Lee Jae-yong

Samsung GALAXY S10. Foarte multe schimbari bune sunt oferite de catre compania coreeana pentru utilizatorii care-i folosesc telefoanele, iar printre ele se numara si una care a fost impusa de vicepresedintele consiliului de administratie al grupului. Lee Jae-yong este mostenitorul gigantului grup Samsung, el fiind vicepresedinte al consiliului de administratie, iar pentru Samsung GALAXY S10 a impus ca noua camera sa fie una cu adevarat impresionanta.

Samsung GALAXY S10. Se pare ca mostenitorul grupului Samsung a dorit ca noile telefoane ale diviziei mobile sa se ridice la nivelul standardelor pe care le impun companii ca Huawei si Google in momentul de fata. Se pare ca vicepresedintele grupului a inceput sa fie nemultumit de performantele camerelor telefoanelor Samsung inca de anul trecut, in principal si pentru ca angajatii credeau ca iPhone face poze mult mai bune, asa ca pentru Samsung GALAXY S10 a cerut o schimbare.

Samsung GALAXY S10 are o camera mai buna multumita lui Lee Jae-yong

Samsung GALAXY S10. Inca de atunci a fost data comanda ca pentru 2019 sa fie implementate camere cu adevarat impresionante in telefoane, unele care sa intreaca iPhone XS, ce a depasit telefoanele Samsung la acest capitol in toamna anului trecut. Separat de folosirea unor componente mult mai bune, telefoanele Samsung GALAXY S10 vor favoriza deasemenea reprezentarea mai reala a mediului inconjurator, in locul favorizarii culorilor stridente, ca pana acum.

In less than a month, Samsung Electronics’ 10th anniversary Galaxy phones will be unwrapped with breakthrough camera technology ordered by the firm’s leader Lee Jae-yong, who has shown a specific interest in the camera features. Galaxy S10 series is expected to feature three rear cameras that deliver 12-megapixel, 16-megapixel and 13-megapixel resolution, respectively, and dual front-facing cameras. Samsung phone camera capabilities were debated last year when Samsung heir Lee Jae-yong made a trip to Europe. During his visit to a smartphone retailer there, he reportedly asked about the personal preferences of a store employee, who favored the iPhone over Galaxy, citing the former’s camera features.

Samsung GALAXY S10. E posibil ca aceasta schimbare substantiala pentru camere sa aduca si o tehnologie noua, separata de cea a deschiderii variabile, folosita in seria S9 pentru a imbunatati pozele facute in conditii de luminozitate scazuta. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba o camera tripla cu un senzor de imagine principal de 12 megapixeli, unul wide-angle de 16 megapixeli, si unul telephoto de 13 megapixeli, dar e greu de spus daca vor fi suficient de bune pentru a intrece telefoanele Huawei.

Samsung GALAXY S10. Coreenii aveau nevoie de un upgrade important pentru camere anul acesta, si e posibil ca fara interventia vicepresedintelui el sa nu fi fost facut, dar acum va fi oferit totusi pentru consumatori.