Meizu Zero. PRIMUL Telefon FARA Butoane si Porturi

Meizu Zero. primul telefon fara butoane si porturi a fost prezentat in mod oficial astazi, iata cum arata smartphone-ul viselor multor utilizatori.

Meizu Zero

Meizu Zero. Se pare ca prezentarea Vivo Apex 2019 nu mai este atat de anticipata de catre utilizatori deoarece astazi a fost prezentat oficial primul telefon monolitic, adica fara butoane crestate in carcasa, si fara vreun port. Puteti vedea in imagini ca vorbim despre un telefon care arata destul de interesant, are totusi margini groase pentru ecran, dar aduce la viata o idee la care multi fani visau, desi Meizu Zero este totusi departe de ce pregateste Vivo.

Meizu Zero. Denumirea telefonului, separat de numele producatorului, vine si de la faptul ca nu are butoane, sau gauri, in carcasa, astfel ca utilizatorii au parte de o experienta complet noua pentru a-l folosi. Meizu Zero este folosit dintr-o bucata de sticla ceramica, toate componentele fiind plasate in interiorul sau fara ca ea sa fie taiata pe undeva, iar desi telefonul a fost prezentat oficial pentru piata din China, deocamta e considerat un concept de catre producator.

Meizu Zero este telefonul fara gauri si butoane pe care il asteptai

Meizu Zero imagini

Meizu Zero. In interiorul telefonului exista un ecran cu diagonala de 6 inch, un chip Qualcomm Snapdragon 845, cititor de amprente sub ecran, o camera duala, eSIM, si incarcare wireless la maxim 18W. Avand in vedere ca nu exista porturi in Meizu Zero pentru transfer de date, nu se poate face nici incarcarea, dar 18W pentru incarcare wireless e foarte mult, avand in vedere ca incarcatoarele standard din cutiile telfeoanelor iPhone ofera doar 5W, asa ca faceti si voi calculele.

Meizu Zero telefon imagini

Meizu Zero. Butoanele fizice au fost inlocuite cu butoane care raspund la presiunea aplicata pe zonele din carcasa in care sunt amplasate, iar asa putem controla volumul telefonului din aceeasi zona ca si pana acum. Si difuzorul din ecran a fost inlocuit cu vibratii si tehnologia bone conduction, iar asa a fost creat un telefon Meizu Zero care ar trebui sa reprezinte un punct de plecare pentru imbunatatirea felului in care arata telefoanele mobile.