Samsung GALAXY S10 Pro. SURPRIZA MARE a Samsung

Samsung GALAXY S10 Pro. O surpriza mare este pregatita de catre compania Samsung pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata la ce s-au gandit coreenii.

Samsung GALAXY S10 Pro

Samsung GALAXY S10 Pro. Surpriza mare a companiei Samsung este schimbarea de denumire pe care telefoanele sale ar urma sa o aiba, totul fiind dezvaluit chiar de catre partenerii celor din Coreea de Sud. Daca pana acum modelele de telefoane Samsung, din seria Galaxy S, cu ecranele cele mai mari au avut cuvantul Plus in denumire, iata ca pentru aceasta noua serie de telefoane vom avea un Samsung GALAXY S10 Pro la vanzare in magazine.

Samsung GALAXY S10 Pro. Daca denumirea vi se pare a fi neobisnuita pentru coreeni, ei bine s-ar parea ca ei ar fi dornici sa mai preia cateva de la Huawei, asa cu au facut si chinezii de la ei in ultimii ani. Lansarea unui Samsung GALAXY S10 Pro ar mai crea putina distanta intre telefoanele coreenilor si cele ale Apple, copierea lor neaducand prea mult succes in ultimii ani, asa ca acum strategia se schimba, cu copierea telefoanelor facute de catre chinezi.

Samsung GALAXY S10 Pro va fi lansat cu o schimbare in strategia telefoanelor

Samsung GALAXY S10 Pro surpriza

Samsung GALAXY S10 Pro. Folosirea cuvantului Pro in denumirea telefoanelor ar putea crea totusi putina confuzie, iar asta pentru ca seria Note e gandita de catre coreeni pentru “profesionisti”, logica oferirii sale cam disparand daca sunt folosite noile denumiri. Avand totusi in vedere ca in China exista deja multe modele de telefoane cu denumira Pro, care au si mult succes, poate ca un Samsung GALAXY S10 Pro ar intra mult mai bine in aceasta piata saturata.

Samsung GALAXY S10 Pro. Trebuie sa recunosc faptul ca sunt destul de surprins sa aud ca Samsung poate folosi o asemenea denumire, mai ales ca pana acum a rezistat tentatiei de a face o asemenea schimbare. Samsung GALAXY S10 Pro ar putea fi denumirea folosita fie pentru telefoanele care urmau sa aiba Plus, sau doar pentru cele care ar fi urmat sa aiba denumirea X, acest lucru fiind neclar deocamdata, dar intentia coreenilor privind schimbarea este cat se poate de clara.

Samsung GALAXY S10 Pro. Va spun din nou faptul ca pe data de 20 februarie urmeaza sa fie prezentate pentru prima oara noile modele de telefoane din serie, lansarea urmand a avea loc in martie.