iOS 12.1.3. PROBLEMA MARE Anuntata pentru iPhone

iOS 12.1.3. O problema foarte mare a fost descperita pe telefoanele iPhone ale companiei Apple, iata cum ii afecteaza pe utilizatorii ce folosesc produsele.

iOS 12.1.3 problema

iOS 12.1.3. Lansata cu doar doua zile in urma, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad, si iPod Touch deja genereaza primele probleme pentru utilizatorii care au instalat-o deja. Mai exact, in SUA au inceput sa se planga oamenii ca iOS 12.1.3 blocheaza utilizarea internetului mobil pe retelele de telefonie mobila, ceva ce nu e totusi chiar nou, pentru ca inclusiv in iOS 12.1.1, si iOS 12.1.2, a existat exact aceeasi problema.

iOS 12.1.3. Desi cei de la Apple auspus in repetate randuri ca au rezolvat aceasta problema pe telefoanele iPhone, sau tabletele iPad, iata ca lucrurile nu stau chiar asa, iar ea persista, in ciuda actualizarilor. Problema veche se rezolva prin dezactivarea sistemului Wi-Fi Calling pe telefoanele iPhone, insa in iOS 12.1.3 se pare ca acest lucru nu mai are efect, cum nici repornirea telefoanelor nu pare sa aiba vreun impact asupra acestui bug foarte enervant.

iOS 12.1.3 are probleme cu internetul mobil pe iPhone

iOS 12.1.3. Desi actualizarea a fost lansata pentru a rezolva diverse probleme ale iPhone si iPad, iata ca una foarte mare inca a ramas de-a lungul a nu mai putin de 3 actualizari oferite de catre compania Apple. In aceasta situatie, utilizatorii sunt obligati sa foloseasca conexiunile Wi-Fi in iOS 12.1.3 pentru ca altfel nu pot folosi internetul pe telefoanele lor, si desigur ca multi dintre ei s-au plans pe retelele de socializare din cauza acestei probleme.

iOS 12.1.3. Este foarte ciudat sa vedem ca Apple nu a reusit in decursul atator actualizari sa rezolve o problema foarte serioasa, si foarte stupida, a sistemului sau de operare, iar asta spune multe despre ce se intampla in Cupertino. Din pacate, inginerii de la Apple n-au acordat chiar atat de multa atentie problemelor mari din iOS 12.1.3, si au lansat actualizarea cu ceva ce continua sa frustreze utilizatorii din lumea intreaga, din pacate pentru toata lumea.