iOS 12.2 beta 1 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12.2 beta 1 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, testarea actualziarilor continuand in acest moment.

17

iOS 12.2 beta 1

iOS 12.2 beta 1 a fost lansat in aceasta seara pe iPhone si iPad de catre compania Apple, americanii continuand procesul de testare al sistemului de operare pentru iDevice-uri la doar cateva zile dupa lansarea iOS 12.1.3. Dupa cum probabil va imaginati deja, iOS 12.2 beta 1 este disponibil pentru instalare doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, deocamdata, un profil beta trebuind sa fie instalat in terminale pentru ca actualizarea sa apara ca fiind disponibila.

iOS 12.2 beta 1 nu are deocamdata anuntate si noutatile pe care urmeaza sa le aduca pentru utilizatori, insa o lista va fi mai mult ca sigur oferita de catre compania Apple in orele urmatoare pentru toata lumea. Din pacate nu am aflat din vreun zvon ce schimbare ar urma sa aduca iOS 12.2 beta 1 pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, insa mai mult ca sigur vorbim despre rezolvari pentru problemele existente, si poate imbunatatirea performantelor generale.

iOS 12.2 beta 1 poate fi instalat pe iPhone si ipad de catre dezvoltatori

iOS 12.2 beta 1 ar trebui sa rezolve o problema foarte serioasa care afecteaza un numar foarte mare de utilizatori ai iPhone, mai exact cea din cauza careia internetul mobil refuza sa mai functioneze pe telefoane. Separat de asta, iOS 12.2 beta 1 ar putea rezolva si alte probleme raportate de catre utilizatori, putand deasemenea sa aduca si noi functii, insa mai multe vom afla abia dupa ce Apple va dezvalui si secretele ascunse in aceasta actualizare.

iOS 12.2 beta 1 poate fi instalat de catre dezvoltatori prin sistemul Software Update, Actualizare Software, daca un profil beta de dezvoltator este preinstalat in iPhone, iPad si iPod Touch deja. Daca nu il aveti, atunci on portalul dedicat dezvoltatorilor pe website-ul Apple veti gasi un profil beta care va ajuta sa instalati iOS 12.2 beta 1 in iDevice-urile voastre, poate chiar si primele ipsw-uri pe care le puteti folosi cu iTunes pentru a face instalarea.