LG Anunta LANSAREA Primului sau Telefon 5G

LG a anuntat astazi lansarea primului sau telefon 5G, compania coreeana avand planuri foarte mari pentru a le aduce clientilor produse de ultima generatie.

LG 5g

LG a anuntat lansarea primului sau model de telefon 5G, compania coreeana dorind sa mentina pasul cu Samsung in lupta pentru implementarea noilor tehnologii in smartphone-uri. Mobile World Congress 2019 este evenimentul in cadrul caruia urmeaza sa fie prezentat noul model de smartphone 5G al celor de la LG, insa deocamdata nu se stie ce numar de model urmeaza sa aiba acesta, desi o varietate de zvonuri au aparut in ultimele saptamani.

LG va prezenta modelul G8 in cadrul Mobile World Congress 2019, si se spculeaza ca acesta va fi oferit inclusiv intr-o versiune care are conectivitate 5G integrata, desi nu e deocamdata 100% sigur acest lucru. Un indiciu care sugereaza faptul ca LG va intera in acest model de smartphone si conectivitate 5G este dezvaluit de implementarea noului chip Qualcomm Snapdragon 855 pentru telefon, acesta putand oferi si conectivitate 5G, la nevoie.

LG va lansa primul sau telefon 5G la Mobile World Congress 2019

LG 5g telefon

LG va integra in acest smartphone o baterie de 4000 mAh, destul de mica daca ne gandim ca foarte multi producatori au dezvaluit faptul ca primele modem-uri 5G au nevoie de multa energie pentru a functiona. Modem-urile 5G genereaza deasemenea si foarte multa caldura in interiorul carcasei telefoanelor, iar in imaginea de mai sus puteti vedea si noua camera de racire bazata pe vapori, acesta urmand a ajuta la mentinerea unei temperaturi normale chiar si in conditii de utilizare intensa.

LG a publicat poza de mai sus pentru a arata cat de mare este schimbarea pentru sistemul de racire al telefonului, iar asta tot din cauza faptului ca urmeaza sa aiba integrat un modem 5G, care genereaza foarte multa caldura. Deocamdata nu se stie cand va lansa LG acest nou smartphone cu 5G, si nici cat urmeaza sa coste, insa este de asteptat ca pretul sa fie destul de piperat, iar asta pentru integrarea acestor tehnologii nu este prea ieftina.