Huawei P30 Pro. UIMESTE cu NOUTATEA LIPSA din S10

Huawei P30 Pro. O noutate uimitoare a noului telefon nu va exista in Samsung GALAXY S10 si iPhone XS, iata ce schimbare uriasa va fi oferita azi.

Huawei P30 Pro RAM

Huawei P30 Pro. Noul smartphone de top pregatit pentru lansare de catre compania Huawei incepe sa aiba specificatiile dezvaluite din moment ce el va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019, deci se apropie foarte mult de prezentare. In aceasta idee, compania incepe sa ofere informatii despre specificatiile pe care le va avea Huawei P30 Pro in momentul in care va fi lansat pentru clientii din lumea intreaga, iar una dintre ele este cu adevarat uimitoare.

Huawei P30 Pro. Cel putina unul dintre modelele din aceasta serie va avea 12 GB RAM integrati de catre cei de la Huawei pentru clienti, asa cum am mai auzit in repetate randuri pana in prezent. Informatia de acum vine de la presa din China, care spune ca modelele P30 vor fi lansate cu minim 8 GB RAM integrati, iar pentru Huawei P30 Pro vor fi implementate si 12 GB RAM, insa nu se stie daca e vorba de ceva standard, sau doar anumite modele foarte scumpe vor avea atat RAM.

Huawei P30 Pro vine cu 12 GB RAM si intrege Galaxy S10, iPhone XS

Huawei P30 Pro. Sunt deja anuntate foarte multe telefoane in China care vin cu macar 10 GB RAM pentru utilizatori, asa ca lansarea unuia care are 12 GB RAM n-ar trebui sa vina ca o mare surpriza pentru cineva. Se stia de ceva vreme ca Huawei ia in calcul sa implementeze o cantitate uimitoare de memorie RAM pentru telefoanele sale, iar Huawei P30 Pro pare sa fie pregatit sa vina cu ceva ce niciun alt telefon al acestei companii a avut pana in prezent.

In addition, the Huawei P30 Pro may also adopt a periscope structure camera design, so it is likely to have a high optical zoom function. As for other configuration aspects of the Huawei P30 series, it is said that the EMUI9.1 system will be pre-installed, and the Huawei P30 will have 8GB of memory, while the Huawei P30 Pro will provide 12GB of memory, but the specific release time is not yet clear. Message.

Huawei P30 Pro. Integrarea acestor 12 GB RAM in telefon nu reprezinta totusi o premiera pentru chinezi, iar asta deoarece exista deja un telefon in China care are atat de multa mamorie, si e produs de catre Lenovo. Huawei P30 Pro doar si-ar ajunge din urma concurenta cu aceasta schimbare, trecand inainte celor de la Samsung, Oppo, Vivo, si nu numai, care inca nu au asemenea caracteristici disponibile pentru terminalele lor, dar cel mai probabil vor avea.

Huawei P30 Pro. Noul model de smartphone va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019 din Barcelona, insa lansarea sa ar trebui sa aiba loc abia undeva prin  martie.