Honor. Anunt INCREDIBIL despre Telefoanele Pliabile

Honor. Un anunt incredibil a fost facut de catre presedintele companiei chinezesti cu privire la telefoanele pliabile, iata ce a avut de spus acesta.

Honor telefoane

Honor. Compania detinuta de catre Huawei face un anunt incredibil zilele acestea prin vocea presedintelui sau, George Zhao, iar asta in conditiile in care Huawei Mate X este deja anuntat pentru prezentare. Honor este subsidiara Huawei care produce telefoanele ieftine ce genereaza o foarte mare parte din incasarile totale ale chinezilor, iar presedintele sau spune ca in momentul de fata telefoanele pliabile sunt complet inutile, si n-ar putea oferi o expreienta buna.

Honor. Afirmatia facuta de catre presedintele companiei este una foarte surprinzatoare, in conditiile in care cei de la Huawei vor lansa un telefon pliabil foarte scump, foarte curand, si vor avea pretentiile ca oamenii sa-l cumpere. Presedintele Honor spune ca in momentul de fata compania pe care o conduce testeaza telefoane pliabile, probabil de la Huawei, dar ca deocamdata nu este multumit de experienta pe care o ofera aceste dispozitive, asa ca nu intentioneaza sa lanseze vreunul.

Honor nu crede ca telefoanele pliabile sunt utile in acest moment

Honor. Presedintele companiei spune ca telefoanele pliabile nu-i ofera o experienta de utilizare buna in acest moment, chiar si cele care au ecrane pliabile, si nu sunt formate din doua smartphone-uri interconectate. E posibil ca prototipurile celor de la Honor si Huawei sa fie cu mult mai proaste decat cele ale altor companii, din moment ce nu sunt multumiti de ele, dar pe de alta parte, e posibil ca deocamdata telefoanele sa fie intr-adevar complet inutile.

From a technology point of view, they are good. But why do we need a foldable phone? What can the experience offer the user? Maybe [the approach is] putting two phones together? But that’s too thick and not convenient. Or it could be a phone that folds in half and into a square… from my point of view the technology needs to bring an improved service. That’s more important. We are looking into foldable phones but for us it is all about experience. I am the president of Honor but I am also a phone user so I have to ask myself: how does this benefit me? Why do I need this? And I don’t need the technology.

Honor. Pana acum au fost prezentate cateva modele de telefoane pliabile, insa asteptarile cele mai mari vin acum pentru modelul pe care Samsung urmeaza sa il lanseze in curand pe piata, produsul fiind cel mai bine gandit de pana acum. Acestea fiind spuse, la Mobile World Congress 2019, sau mai bine zis in zilele dinaintea evenimentului, vom vedea telefoanele pliabile create de catre Samsung si Huawei, insa nu si ceea ce testeaza acum cei de la Honor.