Huawei. Crestere RECORD a Vanzarilor Smartphone

Huawei. O crestere record a vanzarilor de smartphone-uri a fost anuntata de catre compania chinezeasca, iata ce anunt impresionant a facut astazi.

Huawei record

Huawei. Compania chinezeasca a anuntat o crestere record a vanzarilor de smartphone-uri la nivel global, iar asta i-a adus si o crestere record pentru incasarile pe care le-a generat multumita succesului lor. Conform celor de la Huawei, incasarile diviziei care vinde smartphone-uri, printre altele, au crescut cu 50% la 52 de miliarde de dolari, si insumeaza jumatate din totalul incasarilor generate de catre companie in cursul anului 2018 in intreaga lume.

Huawei. In 2018 chinezii au avut incasari de 109 miliarde de dolari pentru intregul grup, in crestere cu 21% fata de anul 2017, iar aceasta evolutie pozitiva a avut, in principal, la baza popularitatea smartphone-urilor. Cei de la Huawei au vandut putin peste 200 de milioane de unitati in cursul anului 2018, o crestere semnificativa fata de anul 2017, reusind sa depaseasca inclusiv compania Apple in vanzarile inregistrate la nivel global, trend ce va continua cu siguranta si in anul 2019.

Huawei inregistreaza recorduri multumita popularitatii smartphone-urilor

Huawei. In ciuda faptului ca a fost trasa in foarte multe scandaluri, si acuzata de foarte multe probleme serioase cu produsele sale, iata ca in final compania a avut parte de succes foarte mare in cursul anului 2018. Adevarul este ca Huawei a beneficiat si de foarte multa reclama gratuita multumita tuturor acestor scandaluri, asa ca poate intr-o anumita masura o crestere pentru vanzarile anumitor produse e explicata, dar ramane de vazut ce se va intampla de acum incolo.

China’s Huawei Technologies said on Thursday its consumer business sales exceeded a record $52 billion in 2018, on strong demand for its premium smartphones. The jump of around 50 percent in the technology giant’s consumer business revenue saw that unit replace its carrier business as its largest segment by sales. Huawei last month flagged that total revenue in 2018 rose 21 percent to $109 billion without providing a breakdown of segment performance.

Huawei. Chinezii si-au stabilit ca obiectiv intrecerea celor de la Samsung in vanzarile de smartphone-uri, iar daca lucrurile vor continua la fel pentru ei, atunci exista sanse foarte mari sa urce pe primul loc in topul producatorilor smartphone. Desigur ca asta depinde intr-o foarte mare masura si de noile modele de telefoane pe care Huawei le va lansa in urmatoarele luni, insa din informatiile aparute pana acum, se pare ca acestea vor fi atat de uimitoare pe cat se asteapta lumea.