Nokia 9. OFICIAL, LANSAREA in Sfarsit ANUNTATA

Nokia 9. Lansarea noului model de telefon a fost in sfarsit anuntata in mod oficial de catre compania finlandeza, iata data la care va fi dezvaluit.

Nokia 9 conferinta

Nokia 9. Lansarea noului telefon mobil a fost in sfarsit anuntata de catre compania HMD Global pentru fanii din lumea intreaga, dupa foarte multe speculatii si zvonuri privind momentul in care va ajunge efectiv la consumatori. Imaginea de mai jos este invitatia trimisa de catre HMD Global catre jurnalistii invitati sa participe pe 24 februarie, inaintea Mobile World Congress 2019, la evenimentul pentru lansarea Nokia 9, unul asteptat inca de anul trecut.

Nokia 9. Daca va uitati cu atentie la invitatie, veti observa ca aceasta are inclusa camera penta pe care telefonul o va avea, ea urmand a oferi cel mai complex, si poate, mai avansat sistem de camere pentru inregistrare de poze si video. Dupa foarte multe amanari facute de catre HMD Global pentru lansarea Nokia 9, iata ca avem in sfarsit o data la care vom putea cumpara noul model de smartphone, el trebuind sa aduca o revolutie in piata smartphone.

Nokia 9 are data de lansare anuntata de catre HMD Global

Nokia 9 conferinta lansare

Nokia 9. Ziua de 24 februarie a fost special aleasa pentru ca evenimentul sa aiba loc intre cele pentru prezentarile Samsung GALAXY S10 si Huawei P30 Pro, astfel incat telefonul sa se bucure de o oarecare atentie din partea clientilor. Aceasta camera cu 5 senzori de imagine este singurul punct de atractie pentru Nokia 9, iar asta deoarece va avea componente invechide, adica un chip Snapdragon 845, posibila memorie RAM veche, un ecran nu foarte mare, si o baterie care ar putea dezamagi.

Nokia 9. In ciuda acestor lucruri, e foarte poibil ca in vara sa apara un model care-l va succeda pe piata, cu componente de ultima generatie, dar si un pret de vanzare mult mai mare, sau cel putin asta spun zvonurile. Partea cea mai buna este ca Nokia 9 urmeaza sa aiba si un pret de vanzare nu foarte mare in momentul in care va fi lansat oficial, deci ramane doar sa asteptam prezentarea din 24 februarie pentru a afla toate noutatile importante.