iOS 12.1.3. Iata Autonomia Bateriei pe iPhone

iOS 12.1.3. Noua versiune a sistemului de operare lansata de catre Apple poate fi instalata chiar acum, insa iata ce autonomie ofera pentru bateria iPhone.

iOS 12.1.3 autonomia bateriei

iOS 12.1.3. Compania Apple a lansat actualizarea sistemului de operare pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, iar un numar destul de mare de utilizatori s-a grabit sa faca instalarea in propriile calculatoare. Avand in vedere ca au facut deja instalarea, unii dintre cei care au iOS 12.1.3 pe iPhone, iPad, si iPod Touch, vor sa stie cam care este autonomia bateriei oferita de catre aceasta actualizare, iar majos aveti aceasta informatie, si nu e chiar atat de grozava pentru toate telefoanele.

iOS 12.1.3. Autonomia bateriei pentru telefoanele iPhone este testata folosind aplicatia Geekbench, deci nu vorbim despre date analizate in decursul catorva zile functionare, ci doar in cateva ore de folosire a acestei aplicatii. Bun, in baza datelor furnizate de catre aplicatia Geekbench, autonomia bateriei pentru iOS 12.1.3 este putin mai buna pe anumite modele de telefoane iPhone, dar putin mai proasta pe alte modele, diferente fiind mici.

iOS 12.1.3 nu aduce imbunatatiri majore pentru autonomia bateriei

iOS 12.1.3. Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, doar iPhone 8 are parte de autonomie putin mai proasta dupa aceasta actualizare, restul modelelor beneficiind de o usoara crestere a duratei de utilizare. In afara iPhone 7, care are 7 minute in plus, in cazul restului telefoanelor cresterea in autonomie pentru baterie oferita de catre iOS 12.1.3 este minora, de doar cateva minute, asa ca sansele sa o simtiti dupa instalare sunt egale cu zero.

iOS 12.1.3. In ultimele actualizari, cei de la Apple nu s-au prea chinuti sa ofere si autonomie mai buna pentru telefoanele iPhone ale utilizatorilor, dar partea buna este ca aceasta nici nu a scazut, dar asteptarile sunt mari. Telefoanele iPhone au autonomie decenta, insa oricand este loc de imbunatatiri din acest punct de vedere, asa ca daca iOS 12.1.3 nu aduce imbunatatiri pentru autonomie, atunci poate vom vedea ceva imbunatatiri de la iOS 12.2 cand va fi lansat oficial de catre Apple.