iOS 12.2 CONFIRMA TREI noi Produse ale Apple

iOS 12.2 confirma trei noi produse ale companiei Apple pentru clientii din lumea intreaga, iata ce se pregateste compania sa aduca pe piata in curand.

iOS 12.2 ipad ipod touch

iOS 12.2 este plin de surprize cu privire la produsele pregatite pentru lansare de catre compania Apple, asa ca astazi vorbim despre trei noi produse foarte asteptate. Mai exact, iOS 12.2 confirma doua noi modele de tablete iPad pe care Apple vrea sa le lanseze, zvonurile privind aducerea lor pe piata veninda inca de acum cateva luni, dar acum sunt confirmate.

iOS 12.2 are in codul sursa incluse mentiuni cu privire la tabletele iPad11,1, iPad11,2, iPad11,3 si iPad11,4, acestea reprezentand o noua tableta iPad Mini, si o noua tableta ieftina cu ecran de 9.7/10 inch. Stiati deja ca vara Apple actualizeaza tabletele cu ecran de 9.7 inch care au specificatii slabe, dar pret foarte mic, insa iOS 12.2 confirma faptul ca in 2019 vom vedea si o noua versiune a iPad Mini.

iOS 12.2 confirma lansarea unor noi tablete iPad, dar si un iPod Touch

iOS 12.2 confirma deasemenea si un nou produs care are denumirea iPod9,1, acesta fiind primul iPod Touch lansat de catre compania Apple in ultimii peste 3 ani de zile, totul pentru a creste vanzarile. Se pare ca acest nou iPod Touch nu va avea sisteme de securitate biometrica integrate, sau cel putin iOS 12.2 asta ne spune, dar aceasta nu este vreo surpriza.

iOS 12.2 nu ne spune si care ar fi datele de lansare pentru aceste noi produse, insa este de asteptat ca ele sa apara undeva prin primavara, desi e posibil ca doar tablete sa fie lansate atunci. E posibil ca noul model al iPod Touch sa fie lansat de catre Apple abia prin toamna, cu noi modele ale iPhone, dar e testat chiar si acum cu iOS 12.2 de catre compania Apple.