Samsung GALAXY S10. Ce Functie a COPIAT de la Huawei

Samsung GALAXY S10. Noul model de telefon vine cu o functie copiata de la compania Huawei, iata ce s-au gandit coreenii sa implementeze pentru clienti.

Samsung GALAXY S10 wireless

Samsung GALAXY S10. O noua si foarte importanta functie pentru telefoanele companiei coreene este copiata de la telefoanele lansate de catre Huawei in cursul anului trecut, asa acum s-a mai zvonit pana in prezent. Acum cateva luni ni s-a spus ca Samsung GALAXY S10 urmeaza sa preia aceasta functie de la telefoanele celor de la Huawei, insa putina lume a cresut asta, dar acum avem si o confirmare de la o prezentare facuta de catre compania Samsung.

Samsung GALAXY S10. Conform imaginii de mai jos, noile modele de telefoane urmeaza sa aiba o functie care le va permite sa incarce wireless alte telefoane mobile, sau cam orice fel de alte gadget-uri. O functie identica a fost implementata in Huawei Mate 20 Pro in cursul toamnei anului trecut, iar desi ea nu s-a dovedit a fi foarte populara, iata ca in Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie implementata deasemenea, ceea ce ridica multe semne de intrebare.

Samsung GALAXY S10 va incarca wireless alte telefoane si accesorii

Samsung GALAXY S10 powershare incarcare wireless

Samsung GALAXY S10. Imaginea de mai jos a fost facuta la o prezentare pe care Samsung a organizat-o pentru a detalia functiile noi pe care urmeaza sa le aduca seria sa de telefoane mobile. In imagine vedeti o telecomanda, apasarea fiecarui buton ruland cate un clip video care descrie cate o noutate majora pentru Samsung GALAXY S10, ultimul prezentand functia Powershare, care va permite incarcarea wireless a altor dispozitive aflate in preajma telefonului.

Samsung GALAXY S10. Denumirea Powershare a mai fost anuntata in trecut pentru aceasta functie pregatita de catre coreeni, insa iata ca ea este confirmata in mod oficial de catre coreeni in acea prezentare. Marea problema cu acest sistem sta in faptul ca incarcarea wireless e limitata, pe telefoanele Huawei la 2.5W, iar pe Samsung GALAXY S10 ar urma sa existe aceeasi limitare pentru a nu forta telefonul, a nu-l supraincalzi, etc, ceea ce i-ar dauna serios.

Samsung GALAXY S10. Prezentarea noilor modele de telefoane urmeaza sa aiba loc in data de 20 februarie, iar lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc undeva in cursul lunii martie.