Android 9. Lansarile Continua pe Telefoanele Samsung

Android 9. Lansarile continua pe telefoanele Samsung in momentul de fata, compania coreeana oferind update-urile in noi tari pentru clientii sai.

Android 9 updates

Android 9. Utilizatorii de telefoane Samsung continua sa aiba afisate notificari pentru a instala noua versiune a sistemului de operare, iar asta la o luna dupa ce a fost pusa in distributie versiunea pentru Samsung GALAXY S9. Desigur ca ea nu a fost distribuita in toate tarile chiar de la bun inceput, astfel ca Android 9 incepe sa fie disponibil in tot mai multe tari in fiecare zi, iar asta pentru ca Samsung se misca destul de greu cu lansarile.

Android 9. Cateva tari europene au avut in ultimele zile lansate actualizarile pentru telefoanele Samsung, iar asta in conditiile in care noi versiuni beta pentru altele au fost lansate de catre coreeni. Compania lanseaza versiunea finala a Android 9 pentru anumite modele de telefoane in timp ce lanseaza noi versiuni beta pentru altele, totul in ideea de a aduce actualizarile cat mai repede pentru toata lumea, desi lansari sunt programate pana prin luna august.

Android 9 continua sa fie oferit pe telefoanele Samsung din toata lumea

Android 9. Din pacate, stiti deja ca Samsung lanseaza cu greu actualizarile pentru telefoanele sale, iar asta pentru ca modifica sistemul de operare intr-o foarte mare masura pentru a-l face compatibil cu telefoane sale. Asta ingreuneaza cel mai mult pregatirea actualizarilor care sunt oferite de catre coreeni, iar asa Android 9 este lansat cu intarziere foarte mare, el fiind distribuit de Google in august, iar asteptarea va mai trebui sa continue in saptamanile urmatoare.

Android 9. In momentul de fata exista versiuni beta pentru Samsung GALAXY S8 si GALAXY Note 8, insa in curand vor fi lansate inclusiv pentru alte modele de telefoane, totul pe masura ce sunt rezolvate problemele existente. In concluzie, daca inca nu aveti Android 9 disponibil pentru Samsung GALAXY S9, sau Samsung GALAXY Note 9, atunci va trebui sa mai aveti rabdare, pentru ca actualizarile vor ajunge la un moment dat si pentru voi.