Android 9. ANUNT MAJOR pentru Telefoanele Samsung

Android 9. Un anunt foarte important a fost facut astazi pentru telefoanele mobile vandute de catre compania Samsung, iata ce schimbare uriasa a fost facuta.

Android 9 lansari

Android 9. Utilizatorii care asteapta lansarea acestui nou sistem de operare pe mai multe modele de telefoane ale companiei Samsung au astazi parte de o veste extrem de buna pentru anul 2019. Mai exact, cei de la Samsung au luat decizia de a actualiza lista de telefoane pentru care urmeaza sa lanseze Android 9 in perioada urmatoare, iar asta la ceva timp dupa ce au lansat update-ul pentru telfeoanele Samsung GALAXY Note 9, S9, si S9 Plus, oferind versiuni beta pentru alte modele.

Android 9. Desi era de asteptat ca Samsung GALAXY S8, S8 Plus, si Note 8 sa aiba actualizarile oficiale disponibil prin martie, sau aprilie, se pare ca ele vor avea actualizarile oferite chiar pana la sfarsitul lunii viitoare. Schimbarea de atitudine a celor de la Samsung cu privire la oferirea Android 9 pentru clienti este uimitoare, iar asta inseamna ca mai multa lume se va putea bucura de toate noutatile mult mai devreme decat credea, ceea ce este cu adevarat impresionant.

Android 9 are planurile de lansare modificate la Samsung

Android 9. In momentul de fata s-ar parea ca mai toate modelele de telefoane ale celor de la Sasmsung au actualizarea avansata serios pentru lansare pentru utilizatori, unele chiar si cu 2 luni fata de estimarea initiala. Printre ele nu se numara si telefoanele M10 si M20, care urmeaza sa aiba disponibila actualizarea pentru Android 9 undeva prin august, la multe luni dupa lansare, deci primele telefoane cu decupaj, fabricate de catre coreeni, vor ajunge pe piata cu o versiune veche a Android.

There’s reason to believe those beta programs are also making solid advancements of their own, based on a newly revised Android Pie OS update schedule. The Galaxy S8 and S8+ are now expected to receive official updates by the end of next month, as is the Note 8. Previously, the Galaxy Note 8 was slated for a February switch from Oreo to Pie, with the S8 and S8+ projected to follow suit in March. Similar changes have been made for several other devices, including the Galaxy Tab S4, Galaxy A6, A6+, A7, A8+, A9, J4+, J6, J8, and Galaxy Tab A (2017), all of which should score their next big OS promotion earlier than initially anticipated.

Android 9. Nu ar fi exclus ca si pentru aceste modele de telefoane ale Samsung sa fie expediata lansarea, insa totul depinde de rapiditatea cu care este pregatit sistemul de operare pentru a fi oferit clientilor. Chiar daca actualizarile pentru Android 9 sunt oferite acum pentru unele modele de telefoane ale Samsung, ele nu pot fi instalate decat de clientii din anumite tari de pe glob, disponibilitatea fiind extinsa incet pentru a acoperi si alte persoane.

Android 9. Distribuirea pe produsele coreenilor a inceput de Craciun, si continua inclusiv in momentul de fata, planul fiind de a oferi imbunatatirile unui numar cat mai mare de oameni, intr-o perioada cat mai scurta de timp.