Android Q. Cea mai TARE Functie NOUA din 2019

Android Q. O noua functie grozava este pregatita in mod oficial pentru telefoanele si tabletele din intreaga lume, iata ce a gandit compania Google pentru toti.

Android Q aplicatii

Android Q. O noua functie grozava este pregatita pentru lansare de catre compania Google  in cursul anului 2019, utilizatorii de telefoane mobile putandu-se bucura in sfarsit de ceva care le va face viata mult mai usoara. Mai exact, Android Q are descoperit cod care dezvaluie faptul ca actualizarile instalate pentru aplicatiile din Google Play ar putea fi anulate printr-un downgrade al aplicatiilor la versiunea pe care am avut-o inainte de a instala acel update.

Android Q. Sunt destul de sigur ca foarte multi dintre voi ati regretat macar o data o actualizare facuta pentru o aplicatie, fie ca a fost pentru iOS, sau Android, iar aceasta functie are menirea de a rezolva fix aceasta problema. Android Q rezolva o problema pe care multi utilizatori au intalnit-o de-a lungul vremii, si care in momentul de fata poate fi rezolvata in Android 9 doar cu un telefon care are root, si cu aplicatii care sa extraga informatii din backup-uri.

Android Q va permite downgrade-ul aplicatiilor instalate

Android Q. Functia in sine este deocamdata inproces de dezvoltare la compania Google, astfel ca exista sanse destul de mari ca ea sa fie oferita in mod oficial pentru utilizatori chiar cu noua versiune majora a sistemului de operare. Daca se va intampla asta, atunci vorbim despre o functie pentru Android Q care nu exista in iOS, de exemplu, si care nici nu va exista prea curand, deoarece compania Apple nu prea “crede” in oferirea optiunii de a face downgrade pentru ceva.

While we don’t know for sure if Google will allow users to rollback apps to an older version, we did find several permissions and commands in Android Q that suggest it’ll be possible. The flag, called “–enable-rollback,” may let you rollback an application to an earlier version. I couldn’t get it to work, though.

Android Q. Initiativa celor de la Google apare “din senin” in cadrul sistemului de operare, iar asta pentru ca pana acum n-a mai aparut vreun zvon care sa indice o schimbare atat de importanta pentru utilizatori. Daca Android Q va avea, sau nu, aceasta schimbare, ramane de vazut, insa codul sursa pare sa indice faptul ca utilizatorii vor avea parte de o schimbare foarte importanta in viitorul nu foarte indepartat, ceea ce este cu adevarat grozav.

Android Q. In baza a ceea ce stim acum, noua versiune a sistemului de operare va fi lansata de catre Google prin august, dar versiuni beta vor fi disponibile inca de prin luna mai.

1 COMENTARIU