Google Promoveaza Pixel 3 ATACAND iPhone XS

Google promoveaza telefoanele din seria Pixel 3 atacand iPhone XS al companiei Apple, iata ce diferente importante dintre modele sunt evidentiate.

Google camera iphone xs

Google. O noua campanie de promovare a telefoanelor Google Pixel 3 este creata si pentru a ataca telefoanele iPhone XS, pe care cei din Montain View le numesc, foarte sugestiv, doar Phone X, desi in poze scriu ca e vorba de telefonul Apple. Google pune accent foarte mare pe noua functie Night Shot, care le permite oamenilor sa inregistreze poze foarte bune noaptea folosind inteligenta artificiala, care e capabila sa ilumineze chiar si spatiile in care nu exista prea multa lumina naturala disponibila.

Google. In imaginea de mai jos puteti vedea o comparatie facuta intre poze inregistrate noaptea cu Google Pixel 3 si iPhone XS, iar diferentele sunt foarte mari, asa cum este si normal, din moment ce telefoanele Apple nu au o asemenea functie. Google a reusit sa foloseasca inteligenta artificiala pentru a crea poze cu adevarat grozave in coditii de luminozitate foarte scazuta, iar comparatia cu iPhone XS e facuta multumita popularitatii telefoanelor Apple.

Google ataca iPhone prin promovarea camerei din Pixel 3

Google camera iphone xs poza

Google. Promovarea functiei vine la atat de mult timp distanta de lansarea Pixel 3 deoarece functia nu a fost atunci 100% pregatita pentru lansare, asa ca aparitia sa a fost amanta pana la finalul anului trecut. Google sustine ca exista mai multe avantaje in a folosi inteligenta artificiala in detrimentul flash LED-urilor pentru a ilumina pozele, iar ceea ce vedem mai jos pare sa confirme acest lucru, desi ramne sa vedem si comparatii in lumea reala pentru poze.

Google. De ani de zile compania americana promvoeaza folosirea inteligentei artificiale pentru a imbunatati pozele facute cu telefoanele mobile, din moment ce senzorii de imagine nu evolueaza suficient de repede. Ramane de vazut daca Pixel 3 face intr-adevar poze care sa si fie bune, nu doar iluminate, folosind aceasta tehnologie a celor de la Google, pana in prezent ea fiind cu adevarat uimitoare, dar cam atat, cel putin deocamdata.