Google Pixel 3. Camera mai SLABA decat a iPhone XS

Google Pixel 3. Camera noului model de telefon este mai slaba decat cea a iPhone XS, iata cat de mare este diferenta fata de telefoanele companiei Apple.

Google Pixel 3 camera

Google Pixel 3. Camera noului model de smartphone lansat de catre compania Google este inferioara celei implementate in iPhone XS de catre cei de la Apple, conform expertilor de la DxOMark. Acestia au analizat camera Google Pixel 3, si au ajuns la concluzia ca ea merita sa obtina 101 puncte in testul facut pentru a-i masura performantele, fiind egala cu noua camera implementata in iPhone XR, dar inferioara fata de cea a iPhone XS.

Google Pixel 3. Desi compania Google a sustinut ca a imbunatatit camera telefonului sau, iata ca in realitate lucrurile sunt cu mult diferite, iar iPhone XS se dovedeste a fi un telefon cu o camera mai buna. Google Pixel 3 este laudat de catre experti pentru faptul ca are un zoom foarte bun pentru camera, efectul de adancime aplicat pentru acestea fiind deasemenea imbunatatit in comparatie cu modelul anterior, in principal multumita inteligentei artificiale.

Google Pixel 3. Camera mai SLABA decat a iPhone XS

Google Pixel 3 review camera

Google Pixel 3. In ciuda faptului ca exista imbunatatiri pentru aceste functii, dar si ca telefonul face clipuri video foarte bune, el ramane totusi in urma telefoanelor cu camera principala duala, sau tripla. Cei de la DxOMark sustin ca Google Pixel 3 nu face poze cu efect de adancime care sunt la fel de bune precum cele inregistrate de catre aceste modele de telefoane, iar asta e de asteptat, din moment ce lipseste un senzor de imagine, iar software-ul nu poate compensa asta.

The result is a very versatile camera that people can confidently use in most situations without any manual settings or tweaks. In particular, the Pixel 3’s Zoom and Bokeh (Portrait mode) scores have improved dramatically over the previous generation. Overall, it is tied for the top of our single-camera phones with the Apple iPhone XR and beats it. For all its advances in computational imaging, and improvement in Bokeh and Zoom scores, the Pixel 3 is still behind the top multi-camera phones in those areas. So for buyers looking for the ultimate in Portrait photography.

Google Pixel 3. Avand acelasi scor ca iPhone XR in ceea ce priveste camera, se pare ca mai mult de atat nu pot obtine producatorii pentru telefoanele pe care le lanseaza, iar asta din cauza limitarilor existente pentru camerele standard. E greu de crezut ca Google va putea sa-si depaseasca in 2019 conditia daca nu implementeaza o a doua camera in Google Pixel 4. iar asta pentru ca Google Pixel 3 a cam ajuns la limita in ceea ce priveste fotografia.