Google Maps. Functia Noua pentru Aplicatia de Harti

Google Maps. Incepand de astazi utilizatorii iPhone si Android din lumea intreaga au disponibila o noua si foarte utila functie pe propriile telefoane.

Google Maps transport

Google Maps. O noua schimbare extrem de importanta a fost lansata in sfarsit de catre cei de la Google pentru aplicatia lor de harti online, astfel ca acum putem vedea statiile de transport public pe telefoane, tablete, si calculatoare. Google Maps afiseaza pentru toti utilizatorii cele mai apropiate statii de transport public in momentul in care acceseaza platforma, astfel ca pot afla rapid de unde potlua autobuzul, tramvaiul, metroul, troleibuzul, sau trenurile.

Google Maps. Desigur ca pentru inceput functionalitatea este oferita doar in tarile civilizate, nu si in Romania, iar acolo utilizatorii pot vedea pentru fiecare locatie inclusiv statiile de transport public din preajma ei. Puteti vedea in imaginile de mai jos cum arata aceasta noua functionalitate oferita de catre Google Maps, informatiile privind statiile de transport public fiind afisate chiar inainte de recenziile lasate de catre persoanele care au vizitat acea locatie.

Google Maps afiseaza statiile de transport public din apropierea locatiilor

Google Maps transport public

Google Maps. Aceste informatii privind statiile de transport public din apropierea diverselor locatii care ne intereseaza au menirea de a ne ajuta sa ajungem mai usor acolo, chiar si fara a face o ruta prin aplicatie. Mai mult decat atat, atunci cand plecam spre casa, sau spre orice alta locatie, Google Maps ne permite sa vedem ce fel de optiuni de transport avem, fara a mai face vreo ruta in prealabil, ideea din spatele acestei schimbari fiind una foarte buna.

Google Maps. Multe orase europene au in momentul de fata vizibile aceste informatii pentru diverse locatii, astfel ca daca veti calatori in afara Romaniei puteti sta linistiti, deoarece veti putea utiliza sistemul. In Romania nu am vazut deocamdata informatii de acest gen disponibile in aplicatia Google Maps pentru telefoanele iPhone, insa e posibil ca ele sa fie disponibile in viitorul apropiat si pentru tara noastra, dar nu se stie foarte clar cam pe cand.