YouTube. Functie NOUA pentru iPhone si Android

YouTube. Aplicatiile pentru iPhone si Android au incepand de astazi o noua functie interesanta implementata de catre compania detinuta de Google, iata ce ofera.

YouTube download

YouTube. La foarte putin timp dupa ce a fost descoperita in aplicatiile pentru iPhone si Android, o noua functie este disponibila pentru utilizatorii din lumea intreaga, si este destul de utila, din fericire. Mai exact, v-am spus acum cateva saptamani ca YouTube se pregateste sa lanseze o noua functie pentru iPhone si Android, aceasta recomandand clipuri video care sa fie descarcate de catre utilizatori pentru a fi redate cand nu au o conexiune de internet activa.

YouTube. Functia a fost testata cu o varietate de utilizatori din diverse tari, iar incepand de astazi a fost lansata pentru lumea intreaga, astfel ca toti vor vedea recomandari pentru clipuri video pe care sa le descarce. YouTube ofera de ceva vreme optiunea de a descarca clipuri video in iPhone si Android, iar ceea ce vedem acum este o extensie pentru acea functionalitate, desi putina lume a cerut-o pana in prezent, asa ca e greu de spus cati o vor si folosi.

YouTube iti va recomanda acum clipurile video pe care sa le descarci

YouTube recomandari descarcari

YouTube. Functia este oferita doar pentru iPhone si Android in momentul de fata, iar asta pentru ca pe calculatoare nu este oferita vreo optiune pentru a descarca vreun clip video, asa ca nu va asteptati la asta. Functia este gandita pentru a functiona si in mod inteligent, astfel ca de fiecare data cand vedem o recomandare pentru a descarca unclip video de pe YouTube, dar nu mai avem internet, apasarea butonului va inregistra descarcarea in telefon, si ea va fi facuta cand avem o retea Wi-Fi disponibila.

YouTube. Exista si optiunea de a dezactiva aceasta functionalitate, in meniul pentru imagini de fundal si descarcari fiind disponibil un buton care permite blocarea recomandarilor pentru a descarca orice fel de clipuri video. Desigur ca nu va deranjeaza in vreun fel aceasta noua functie implementata de catre compania YouTube, asa ca nu prea aveti motive sa va feriti de ea in momentul de fata, asa ca nu prea are rost sa o dezactivati inca.

1 COMENTARIU