iOS 13. Cea mai NEASTEPTATA Schimbare a Apple

iOS 13. Cea mai neasteptata schimbare a Apple a fost dezvaluita inainte ca noua versiune a sistemului de operare sa fie lansata oficial pentru utilizatori.

ios 13 interfata

iOS 13. Ieri am aflat cateva dintre noutatile pregatite de catre Apple pentru viitoarea sa versiune a sistemului de operare iOS, si desi multi ar spune ca noul dark mode e o mare surpriza, in realitate alta e schimbarea care surprinde. Mai exact, se pare ca in iOS 13 compania Apple intentioneaza sa renunte la design-ul iconic al ecranului principal de aplicatii, cel putin pentru tabletele iPad, si cel putin in baza a ceea ce stim deocamdata in legatura cu sistemul de operare.

iOS 13. Timp de 11 ani compania Apple a lansat versiuni ale iOS care au avut intotdeauna exact acelasi design pentru ecranul principal de aplicatii, insa iata ca acum se doreste efectuarea unei schimbari. E posibil ca nu doar tabletele iPad sa beneficieze de un design nou pentru felul in care arata pagina principala de aplicatii din iOS 13, ci si telefoanele iPhone, chiar daca deocamdata acest lucru n a fost pana in prezent anuntat de catre cineva.

iOS 13 surprinde cu schimbarea interfetei pentru afisarea aplicatiilor

iOS 13. Design-ul iconic al iPhone este cunoscut in lumea intreaga si multumita felului in care arata ecranul principal de aplicatii al telefoanelor, astfel ca modificarea sa ar reprezenta o masura surprinzatoare a americanilor. Desigur ca Apple nu a dat in vreun fel, inca, de inteles ca urmeaza sa faca o schimbare atat de mare pentru iOS 13, si nici nu exista vreo schita facuta in baza a ceea ce e pregatit, dar sigur vom vedea detalii in saptamanile urmatoare.

There will also be iPad-specific upgrades like a new home screen, the ability to tab through multiple versions of a single app like pages in a web browser, and improvements to file management.

iOS 13. Ar fi grozav daca Apple ar permite atat pe iPad, cat si pe iPhone, afisarea de widget-uri cu informatii din aplicatii direct in ecranul principal, sau afisarea de alte informatii intr-un format mai eficient decat cel din LockScreen. Astept cu foarte mare interes aceasta schimbare pentru interfata sistemului de operare iOS 13, si sper ca Apple sa nu dezamageasca prin faptul ca nu va oferi modificare intr-un fel in care sa fie util pentru utilizatori.