iOS 13. Prima VESTE PROASTA pentru iPhone si iPad

iOS 13. O prima veste foarte proasta a venit pentru utilizatorii iPhone, iPad, si iPod Touch din lumea intreaga, iata ce schimbare face compania Apple.

iOS 13 suport

iOS 13. Desi ieri am primit o prima veste buna privind implementarea dark mode in telefoanele iPhone ale companiei Apple, astazi avem parte de o veste proata pentru aceeasi clienti ai companiei Apple. In contrast cu ceeace s-a intamplat pentru iOS 12, se pare ca in iOS 13 compania Apple ar intentiona sa elimine suportul pentru toate modelele de telefoane lansate intre iPhone 5S – iPhone 6S, ceea ce ar fi o uriasa problema pentru foarte multi dintre clienti.

iOS 13. iPhone 5s, iPhone SE(nesigur), iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s(nesigur), and iPhone 6s Plus(nesigur) sunt modelele de telefoane ale companiei Apple care nu vor putea instala aceasta noua versiune majora a sistemului de operare incepand din vara. iPad mini 2, iPad mini 3, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 4 sunt modelele de tablete iPad ale Apple care nu vor mai putea instala iOS 13, iar dupa cum puteti vedea vorbim despre multe modele de telefoane, unele dintre ele vechi si de 6 ani de zile.

iOS 13 NU va fi compatibil cu aceste modele de telefoane iPhone si iPad

iOS 13. Desi poate parea imposibil ca Apple sa elimine suportul pentru atat de multe produse intr-un singur an, poate ca ar trebui sa va ganditi la situatia in care se afla compania in momentul de fata. Presedintele Apple a spus ca oamenii tin telefoanele mai mult decat in anii trecuti, iar asta afecteaza incasarile si profitul companiei, asa ca iOS 13 poate fi o solutie excelenta pentru a forta oamenii sa mai faca upgrade-uri pentru telefoanele vechi.

Apple is currently completing the process of building the operating system, iOS 13, which will be presented for the first time at the company’s annual developer conference, the WWDC 2019. But just before we get a look at the next update of the iOS 13 operating system and what the innovations will be, we can say today that the company will lower support for several iPhones and iPads.

iOS 13. iPhone 5S va ramane sigur fara compatibilitate cu acest sistem de operare, fiind foarte vechi si depasit din toate punctele de vedere, iar includerea iPhone 6 si iPhone SE pe aceasta lista ar fi benefica pentru Apple. iPhone 6 a fost extrem de popular, inca sunt multi care folosesc asemenea dispozitive, iar eliminarea suportului pentru iOS 13 va impulsiona cu siguranta vanzarile, si sunt sigur ca Apple are planuri mari in legatura cu asta.

14 COMENTARII

  1. :)) nu o sa rezolve nimic. faptul ca elimina compatibilitatea pt update nu o sa determine pe asa de multi sa isi schimbe telefonul sau tableta cu ultimele modele pe cat vor ei. Multi vor cumpara 7 sau 8, in niciun caz nu vor da 1000+ EUR pe 11 sau XS. Eventual vor merge pe XR sau XR2.

  2. Nu ştiu cine are pretenția să primească update la software după 4 ani de la lansarea telefonului.

    Samsung S7 (2016) nu primeşte update la Android 9 (2018).

  3. Absolut normal, totusi au trecut 5 ani de la lansarea 5s, cei fara dare de mana vor avea la dispozitie modelele 7,8, +, care din toamna se vor mai si ieftini.

  4. Era si cazul..nu poti face ios13 complex si sa mearga frumos pt hardware de acum 6 ani
    Totusi cred ca iphone 6s va fi suportat

  5. Ai perfecta dreptate! Sa nu mai zic ca dark mode nu are nici un efect benefic pentru aceste telefoane cu ecran lcd. Mai sunt o grămada care și-au schimbat bateriile in 2018 cu unul nou prin programul de înlocuire al Apple la preț bun. Aceștia(cei cu 6,6S) care sunt multumiți de performanțele readuse de către bateriile noi,trebuie ca iOS 13 sa aducă ceva excepțional ca sa facă trecerea spre un model mai nou,și vorba ta,vor trece la 7 sau 8,eventual XR și nu la XS sau 11 cum vrea Apple.

  6. Noua strategia apple in urma pierderilor, sa forteze utilizatorii sa renunte la modelele vechi pentru noua serie de bretoane, iar vad o gramada de procese, nu se invata minte….

  7. Valeu!! Nu o sa mai ai update pe iPhone-ul tau 6 Plus!!! Nu ti se pare urat din partea Apple ca nu iti mai ofera update la iOS, adica asa cum ti se parea urat din partea Google ca nu mai ofera update pentru produsele mai vechi??

  8. Apple a inceput sa copieze strategia asta de la producatorii de Android: nu mai oferi update-uri ca sa fortezi oamenii sa cumpere alt smartphone.
    Google a instalat Android 9 pe Nexus 6 aparut in Octombrie 2014, iar Apple nici nu este in stare sa ofere iOS 13 pe iPhone 6S care a aparut in Septembrie 2015.
    HAHAHAHAHAHA!!!

    Voua vi se parea un mare avantaj ca Apple ofera update pentru iphone-urile vechi, dar acum cand a incetat sa o mai faca, vi se pare normal. Ipocrizie!!

  9. In primul rând nu am 6 plus ci 6S plus de 64 gb(cred ca am menționat asta de nenumărate ori) la care voi avea update la iOS 13 mai mult ca sigur. Dar oricum anul asta iau 11 plus sau cum s-o numi la abonament.
    Oricât ai vrea sa faci mișto de perioada cât oferă suport pt update Apple,realitatea e ca:
    -iPhone 5S lansat in 2013 are suport de software din 2018
    -Samsung S7 lansat in 2016 nu are suport software in 2018.

  10. Compania Google nu oferă suport pentru smartphone-urile altor producători ci pentru ale ei înseși. Așadar, lipsa suportului pentru smartphone-urile mai vechi NU ESTE o problemă a Androidului! Asta nu înțelegeți voi…
    Google oferă suport pentru minim 5 ani.

    Cât privește suportul Apple, de ce pui în discuție iPhone 5S? Uite că iPhone 6 nu va mai avea și posibil ca nici iPhone 6S, adică suport de 4,5 ani.