iOS 12.1.4 e Pregatit de Lansare pentru iPhone si iPad

iOS 12.1.4 lansare

iOS 12.1.4 incepe sa fie pregatit de lansare pentru iPhone, iPad, si iPod Touch de catre compania Apple, americanii anuntand ca vor oferi actualizarea saptamana aceasta. Avand in vedere ca astazi e ultima zi din saptamana in care Apple mai lanseaza actualizari, e foarte posibil ca iOS 12.1.4 sa isi faca aparitia in aceasta seara pentru clientii de iDevice-uri.

iOS 12.1.4 va fi lansat de catre compania Apple pentru a rezolva o foarte mare problema cu FaceTime, un bug permitand ascultarea sunetului apelurilor inainte de acceptarea lor. Situatia este una atat de grava incat Apple este anchetata de catre procurorul general al statului New York din cauza ei, insa iOS 12.1.4 va fi lansat pentru a rezolva aceasta problema.

iOS 12.1.4 este pregatit astazi pentru lansare pe iDevice-uri

iOS 12.1.4 a inceput sa fie testat in public de catre angajatii companiei Apple, acestia navigand pe internet in momentul de fata cu el, si totul apare in log-urile de accesari. Nu se stie in momentul de fata ce alte noutati ar putea aduce iOS 12.1.4 pentru toata lumea, dar e improbabil ca alte noutati importante sa fie oferite de catre americani pentru utilizatori.

iOS 12.1.4 ar putea fi lansat, ca de obicei, in jurul orei 20:00, iar recomandarea este sa instalati actualizarea,mai ales daca folositi FaceTime in mod constant pentru a vorbi cu persoanele apropiate.