iOS 13. ASA ar putea ARATA cu Noul DARK MODE

iOS 13. Asa ar urma sa arate noul dark mode pe care compania Apple il va oferi pentru utilizatorii iPhone, iPad, si iPod Touch din lumea intreaga.

iOS 13 arata dark mode

iOS 13. Una dintre cele mai importante functii noi pregatite pentru viitoarea versiune a sistemului de operare este un dark mode, care poate fi aplicat de catre utilizatori pentru interfata iPhone, iPad, si iPod Touch. Nu stim deocamdata exact cum ar urma sa fie folosit acest dark mode de catre utilizatorii care vor instala iOS 13, insa e destul de clar faptul ca Apple vrea sa indeplineasca intr-un final dorintele fanilor din intreaga lume, vechi de cel putin 2 ani.

iOS 13. Avem deja in iOS aplicatii care au o interfata intunecata, iar printre ele se numara aplicatia Clock/Ceas, sau cea Calculator, ambele oferindu-ne un mic preview pentru ceea ce urmeaza sa ofere Apple. Interfata acestor aplicatii este similara cu ceea ce va oferi compania Apple in iOS 13, in momentul de fata fiind un adevarat trend in ceea ce priveste implementarea de dark mode pentru diverse aplicatii populare, iar americanii vor sa profite din plin de acest lucru.

iOS 13 va avea un dark mode util, care va ascunde si decupajul iPhone

iOS 13. Clipurile video sunt concepte care arata viziunea graficienilor cu privire la modul in care ar trebui sa arate acest dark mode pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, iar ceea ce vedem ar putea fi 100% real. Desi in aplicatiile native ale Apple implementarea unui dark mode este foarte simpla in iOS 13, marea problema va fi cu Safari, sau cu aplicatiile terte, care desigur ca nu vor avea o tema intunecata, si vor trebui actualizate de catre dezvoltatorii lor.

iOS 13. O problema si mai mare va fi cu Safari, deoarece acolo nu poate fi aplicat un dark mode chiar atat de usor pentru orice fel de website, deci experienta de navigare nu va fi 100% “curata”, asa cum doreste lumea. Trecand peste toate astea, o veste foarte buna pentru acest dark mode sta in faptul ca iOS 13 va ascunde in mod nativ decupajul telefoanelor iPhone, pentru ca interfetele negre ale aplicatiilor vor fi vizibile exact sub decupaj, facandu-l complet disparut.