Google. Continua sa IRONIZEZE Telefoanele iPhone XS

Google. Compania americana continua sa ironizeze telefoanele iPhone XS pentru a doua oara intr-o saptamana, iata cu ce se lauda americanii acum.

Google ironie

Google. La doar o saptamana dupa ce a ironizat pentru prima oara telefoanele iPhone XS ale companiei Apple, cei din Mountain View continua astazi sa aduca in atentia lumii diferentele fata de Google Pixel 3. Compania Google  ainceput ironiile cu prezentarea a doua poze facute noaptea cu iPhone XS si Google Pixel 3, iar desigur ca telefonul sau inregistreze cea mai clara si luminoasa dintre ele, multumita functiei Night Sight, lansata cu Android 9.

Google. Astazi compania americana continua ironiile, si prezinta tot doua poze facute noaptea cu iPhone XS si Google Pixel 3, iar desigur ca din nou se pune in evidenta calitatea superioara a telefonului sau. Puteti vedea mai jos comparatia facuta de catre cei de la Google pentru pozele inregistrate cu cele doua telefoane, iar realitatea este ca diferenta dintre ele este uriasa, chiar mult prea mare decat ar trebui sa fie in mod normal intre doua smartphone-uri.

Google continua sa ironizeze iPhone XS cu promovarea Pixel 3

Google. Functia Night Sight a fost implementata in telefoanele din seria Pixel 3 pentru a le oferi clientilor din lumea intreaga posibilitatea de a face poze foarte bune noaptea, folosind doar un telefon mobil. Pentru a crea poze atat de luminoase, cei de la Google se folosesc de inteligenta artificiala, dar si de un senzor de imagine care poate capta mai multa lumina decat in mod normal, iar asa ies poze cu diferente atat de mari precum cele vizibile mai jos.

Google. In ciuda faptului ca noile telefoane ale celor din Mountain View pot inregistra poze atat de bune in conditii de luminozitate foarte scazuta, in testele DxoMark au fost plasate cu mult sub iPhone XS, in mod surprinzator. Asta inseamna ca Google inca mai are mult de lucru pentru a rezolva probleme existente pentru inregistrarea pozelor si clipurilor video, dar pana atunci va mai ironiza telefoanele iPhone XS ale companiei Apple in speranta ca va atrage mai multi clienti.