iPhone X este vandut de Apple la Pret de iPhone XR

iPhone X este vandut de catre compania Apple, incepand de astazi, la pretul perceput pentru telefoanele iPhone XR, iata planul americanilor.

iphone x pret xr

Apple a decis ca e nevoie sa creasca vanzarile, asa ca a decis sa puna iPhone X in vanzare pentru clienti la preturi foarte apropiate de cele percepute pentru iPhone XR. In SUA compania Apple vinde telefoane iPhone X reconditionate la pretul de 769 dolari, fara TVA, cu doar 20 de dolari peste pretul la care sunt vandute telefoanele iPhone XR in SUA.

Diferentele dintre cele doua telefoane sunt destul de mari, unul avand ecran mai mare, desi e LCD, dar si procesor mai bun, celalalt avand ecran mai mic, OLED, dar si performante putin mai slabe. O foarte mare diferenta este ca unul e nou, iPhone XR, si altul e reconditionat, iPhone X, insa chiar si asa, Apple va inregistra vanzari bune cu modelele.

iPhone X este readus in vanzare de catre compania Apple la foarte putin timp dupa ce iPhone SE a fost readus in distributie de catre americani, dar strategia de a creste vanzarile e destul de clara. In Romania compania Apple nu vinde telefoane reconditionate, insa in aceasta pagina puteti gasi toate telefoanele iPhone care beneficiaza de reduceri.

iPhone X reconditionat

25 COMENTARII

  1. Disperare .
    “Apple va inregistra vanzari bune cu modelele” . Huh ? Pe care planeta vor inregistra vanzari bune , ca pe Pamant nu vand nimic.

  2. Nu la fel de disperată ca şi Sămisugi, care au probleme şi mai mari. iPhone X este un telefon mişto, dar prostūl pūlii nu şi-l permite. Ce telefon ai copile? Samsung J5? ???

  3. Au foamea-n glanda si simt ca sfarsitul le este aproape. Niste gunoieri ai tehnologiei. Nu mai au niciun as in maneca, nicio idee. Din 2007 de la iPhone 2 care a aparut cu gesturi noi pe ecran, magazin de aplicatii si browser rapid de internet, mai rapid ca Nokia de atunci, Apple practic nu au mai facut nimic deosebit. Niciodata nu mi-au placut calculatoarele si Mac os-ul, desi am avut Mac-ul lui frati-miu in casa inca din 1997. El compunea muzica pentru jocuri si folosea. IPhone le detest pur si simplu. Sunt atat de americane, megaretardate.

  4. Au foamea-n glanda si simt ca sfarsitul le este aproape. Niste gunoieri ai tehnologiei. Nu mai au niciun as in maneca, nicio idee. Din 2007 de la iPhone 2 care a aparut cu gesturi noi pe ecran, magazin de aplicatii si browser rapid de internet, mai rapid ca Nokia de atunci, Apple practic nu au mai facut nimic deosebit. Niciodata nu mi-au placut calculatoarele si Mac os-ul, desi am avut Mac-ul lui frati-miu in casa inca din 1997. El compunea muzica pentru jocuri si folosea. IPhone le detest pur si simplu. Sunt atat de americane, megaretardate.

  5. Nu mai folosi “ca si” pus cu furca ca toti agramatii de la tv. Ce ai scris tu e nonsens total prin utilizarea “ca si” intr-o comparatie negativa de doua lucruri. Se spune “NU e la fel de disperata CA Samsung”. Puteai folosi “ca si” daca comparai si puneai egalitate in comparatie ” ESTE LA FEL de disperata CA SI Samsung”.

    Revenind la aberatia ta, o companie ca Samsung nu are cum sa fie la fel de disperata ca Apple care fabrica numai telefoane scumpe si calculatoare care au o cota de piata de 4% mondial. Samsung traieste excelent si din vanzarile de subansamble de telefoane, televizoare, electrocasnice, audio-video. Samsung detine tot grupul Harman Audio cu Harman Kardon, JBL, Infinity, AKG, Mark Levinson. Cum poti face o asemenea comparatie ?? Apple sunt niste terminati.

    Daca vrei neaparat iPhone X si esti sarman ca 90% din utilizatorii de iPhone, gasesti cu 2500 lei pe Olx.

  6. Le e asa de foame si facturile sunt asa de mari la Cupertino, ca in curand o sa-l dezgroape si pe Steve sa-i ia ghiulul si ceasul ca sa le vanda la licitatie.

  7. Sunt refurbished – adică Apple nu mai produce X, doar pune în vânzare stocurile existente de telefoane, schimabte la un moment dat de utilizatori.

  8. ?????
    Niciun smartphone nu este mai disperat ca tine dar orice smartphone este mai smart decât tine. Cu un IQ cât temperatura camerei, bați toate recordurile de pootoarea minții.
    Scrii ca un analphabet! ??

  9. Analphabetul nu e analphabet destul dacă nu e și fudul… El folosește “ca și” de parcă ar vrea să evite o cacofonie. Il urăsc pe handy ăsta cu toții porii.

  10. Au foamea-n glanda si simt ca sfarsitul le este aproape. Niste gunoieri ai tehnologiei. Nu mai au niciun as in maneca, nicio idee. Din 2007 de la iPhone 2 care a aparut cu gesturi noi pe ecran, magazin de aplicatii si browser rapid de internet, mai rapid ca Nokia de atunci, Apple practic nu au mai facut nimic deosebit. Niciodata nu mi-au placut calculatoarele si Mac os-ul, desi am avut Mac-ul lui frati-miu in casa inca din 1997. El compunea muzica pentru jocuri si folosea. IPhone le detest pur si simplu. Sunt atat de americane, megaretardate.

  11. Iphone x inca e un tel foarte bun si lumea inca il cumpara ca a fost f scump cand a aparut asta e alta poveste ce tine de Apple

  12. Când Apple nu poate fi mai bună decât competitorii, bagă câte o placă de genul “Niciun ecran nu e mai bun decât LCD Retina al nostru”. Placa asta a băgat-o în 2016 când Apple aveau ecrane 326 ppi cu rezoluție HD iar Samsung avea ecrane Super AMOLED cu peste 500 ppi și rezoluții 2k.

  13. Peste 60% din profitul celor de la Apple vine de la iphone.
    Samsung are n divizii care produc bani, deci afirmatia ta este pro0asta, la fel ca tine ?.
    Iti multumesc ca imi demonstrezi iar cat esti de pro0st zugravule. Iphone X este un telefon misto, dar ma-tta cand sufla in trompă este si mai mișto!

  14. O, bineinteles. Dar cand de abia aparuse si nu prea mergeau vanzarile cum le-au calculat cei de la apple, si au anuntat incetarea productiei de ipx la nici un an de la lansare, s-au gasit multi ‘inteligenti’ aici pe forum care au tinut sa imi explice ce inseamna editie aniversara. Eu la momentul respectiv am spus ca apple a inceput sa se lacomeasca si scoate modele noi anuale fara a mai face vreo îmbunătățire consistenta pe partea de hardware. Dar atunci inca mergea smecheria cu limitatul telefoanelor prin update-uri si probabil ca acum se vede cu adevarat cum reactioneaza clientela apple fata de modelele noi cand nu mai e obligata/fortata sa isi schimbe telefonul.

  15. Orice ai spune despre apple, isi cunoaste clientela. Sa vinzi telefoane second hand vechi de cel putin un an la pret de telefon nou, asta inseamna sa stii sa profiti de prosti. :))