Huawei P30 Pro. Imaginea care a UIMIT INTERNETUL

Huawei P30 Pro. O imagine care a uimit intregul internet ridica foarte multe semne de intrebare cu privire la design-ul pe care-l va avea noul telefon.

Huawei P30 Pro imagine

Huawei P30 Pro. O imagine neasteptata a aparut astazi pe internet si a uimit foarte multa lume deoarece prezinta o schimbare pentru telefon la care absolut nimeni nu s-a gandit pana in momentul de fata. Vorbim despre o imagine care ne arata o schimbare foarte interesanta pentru camera quad care va fi implementata in Huawei P30 Pro, iar in mod destul de ciudat, ea se cam potriveste cu unele carcase pe care o companie de accesorii le-a prezentat in imagini.

Huawei P30 Pro. Imaginea care a uimit intregul internet este prezentata prima in succesiunea de mai jos, iar ea incearca sa sugereze faptul ca noul telefon va avea o configuratie neobisnuita pentru camera quad. Practic, trei senzori de imagine vor fi asezati unul sub celalalt, in timp ce al patrulea senzor de imagine al Huawei P30 Pro ar urma sa fie plasat langa ei, intr-o pozitie in care pana acum se credea ca va fi vizibil doar un flash LED, nu un senzor de imagine.

Huawei P30 Pro are prezentata o camera quad foarte ciudata

Huawei P30 Pro imagine internet

Huawei P30 Pro. Desi pozitionarea unui senzor de imagine acolo pare ciudata, senzorii de imagine 3D TOF sunt mai mici decat cei standard pentru camere, asa ca unii sunt de parere ca e posibil ca unul sa incapa acolo. Teoria este una destul de neobisnuita, si e mult mai plauzibil ca senzorii de imagine pentru camera quad din Huawei P30 Pro sa fie plasati unul sub celalalt, asa cum sugereaza carcasele celor de la Olixar, insa orice surprinza e perfect posibila.

Huawei P30 Pro imagine camera quad

Huawei P30 Pro. Daca imaginea prezinta intr-adevar un telefon real, atunci design-ul pregatit de catre Huawei pentru noul sau telefon este unul cu adevarat neobisnuit, dar care il va scoate in evidenta. Desigur ca e destul de greu sa vedem asa ceva la Huawei P30 Pro pentru ca o amplasare atat de ciudata a senzorilor de imagine nu e tocmai ceva orice producator de telefoane poate implementa, insa chinezii ne-au mai surprins pana acum.

Huawei P30 Pro. Noul model de smartphone va fi prezentat in data de 24 februarie in cadrul unei conferinte ce are loc in Barcelona, lansarea urmand a avea loc undeva prin martie.

4 COMENTARII

  1. Bine ca nu i-au pus 10 camere. Arata penibil. Dc Google poate sa scoata chestii excelente cu o singura camera si astia se apuca de pus ‘shpe camere…