Sony. Cea mai MARE Camera pentru Noile Telefoane

Sony. Cea mai mare camera pentru telefoane mobile va fi implementata in noul Xperia XZ4, iata cati megapixeli a reusit vor oferi japonezii pentru clienti.

sony camera

Sony. Cu vanzari de smartphone-uri injumatatite in 2018 fata de 2017, si la cel mia mic nivel din ultimii ani, compania japoneza pregateste o schimbare foarte importanta pentru telefoanele pe care urmeaza sa le lanseze. Mai exact, astazi au aparut informatii care confirma faptul ca pentru Xperia XZ 4, cei de la Sony vor implementa o camera care are un senzor de imagine de 52 megapixeli, cel mai mare folosit pana acum in vreun telefon mobil lansat pe piata.

Sony. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca telefoanele din seria Xperia XZ 4 vor avea o camera tripla, in care va fi integrat un senzor de imagine de 16 megapixeli, cu zoom optic, unul standard de 52 de megapixeli, si unul de 0.3 megaixeli. Primul senzor de imagine pe care Sony il include in telefoanele sale va avea deschidere f/2.6, cel principal va avea deschidere f/1.6, iar cel mai mic dintre toate urmeaza sa aiba deschidere de f.1/4.

Sony va lansa un telefon cu o camera de 52 de megapixeli

sony camera telefon

Sony. Xperia XZ 4 urmeaza sa fie prezentat in mod oficial de catre compania japoneza in cadrul Mobile World Congress 2019, deci peste doar trei saptamani, asa ca atunci vom afla foarte clar si ce va putea face aceasta noua camera. Cei de la Sony incearca sa le ofere oamenilor mai multe motive sa le cumpere telefoanele, iar o camera cu senzor de imagine de 52 de megapixeli ar putea fi suficient de motivanta, daca va avea si functii pe masura asteptarilor.

Sony. Compania trebuie sa ofere si noutati importante in telefoanele sale pentru ca lumea sa le bage efectiv in seama, adica si procesoare sau ecrane de ultima generatie, iar preturile trebuie sa fie foarte competitive. Sony va avea o conferinta in cadrul Mobile World Congress 2019 pe 25 februarie, si va prezenta atunci telefonul sau impreuna cu toate noutatile pe care acesta urmeaza sa le aiba, asa ca vom afla toate noutatile importante pregatite pentru clienti.