Android. Functii IMPRESIONANTE LANSATE de Google

Android. Functii impesionante au fost lansate de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania ajungand din urma Apple cu noutatile.

Android impresionant

Android. Sistemul de operare al companiei Google are incepand de ieri doua noi functii impresionante care arata ca exista un foarte mare interes de a tine pasul cu Apple din acest punct de vedere. Google a lansat ieri pentru utilizatorii Android doua aplicatii care au denumirile Live Transcribe si Sound Amplifier, ele avand menirea de a ajuta persoanele cu deficiente de auz sa inteleaga mai bine ceea ce spun oamenii din jurul lor in timpul conversatiilor obisnuite.

Android. Aplicatia Live Transcribe este gandita pentru a intelege ceea ce se rosteste in jurul unei persoane folosind microfonul telefonului, toate cuvintele fiind mai apoi afisate pe ecranul acestuia, ca o subtitrare. Aplicatia Sound Amplifier are menirea de a inregistra ceea ce spun oamenii, de a “curata” sunetul de toate zgomotele de fond, si a reda inregistrarea cu putere mai mare pentru ca oamenii cu deficiente de auz sa auda mai bine, totul exclusiv pentru telefoanele Android.

Android ajuta mai mult persoanele cu deficiente de auz

Android. Ambele aplicatii au anumite optiuni de control prin care sa se poata imbunatati experienta de utilizare a lor astfel incat oamenii sa inteleaga mai bine tot ceea ce este rostit de catre altii prin preajma lor. Cei de la Google au inclusiv intentia de a oferi aplicatiile ca unele native in Android pe telefoanele Google Pixel 3, si desigur ca alti producatori ar putea face exact acelasi lucru pentru a-i ajuta pe oameni sa auda mai usor lumea din jurul lor.

Android. Cu aceste noi aplicatii, cei de la Google ofera mai multe functii de accesibilitate pentru oamenii care au deficiente de auz, si au nevoie de telefoane care sa le faca viata mult mai usoara. Apple are foarte multe functii in iOS pentru persoanele cu deficiente de auz, de vedere, si nu numai, iar Android a fost cam deficitar in aceasta privinta, asa ca orice fel de schimbari de acest gen sunt cat se poate de binevenite pentru toti utilizatorii.