iOS 13. GRESEALA URIASA pe care Apple o Corecteaza

iOS 13. O greseala foarte mare facuta de catre compania Apple va fi corectata cu aceasta noua versiune a sistemului de operare, iata vestile proaste.

ios 13 greseala

iOS 13. Noua versiune a sistemului de operare urmeaza sa corecteze o greseala uriasa facuta de catre compania americana in cursul anului trecut vis-a-vis de iPhone, iPad, si iPod Touch, chiar daca vestea nu e buna pentru noi. Anul trecut compania Apple a uimit prin extinderea suportului iOS 12 si la iPhone 5S, desi nu mai oferise suport pentru telefoane atat de vechi pana atunci, insa decizia s-a dovedit a fi o foarte mare greseala, in final.

iOS 13. Presedintele Apple a recunoscut faptul ca in 2018 oamenii si-au schimbat mai rar telefoanele, si au tinut mai mult iPhone-urile, problema avand partial legatura si cu suportul extins pentru sistemul de operare. Pentru ca aceasta a devenit o problema foarte mare pentru Apple, care se vede in scaderea substantiala a vanzarilor, pentru iOS 13 americanii vor sa corecteze eroarea de anul trecut, si sa mai reduca numarul de iDevice-uri care vor avea parte de suport.

iOS 13 lasa iDevice-urile fara compatibilitate pentru a creste vanzarile Apple

iOS 13. Diversele modele ale iPhone cuprinse intre iPhone 5S – iPhone 6S ar urma sa ramana fara suport anul acesta, iar tabletele iPad pana la iPad Mini 5 ar urma sa aiba parte de exact acelasi “tratament” din partea Apple. Eliminand suportul pentru atat de multe modele de iPhone, iPad, si iPod Touch ar forta multa lume sa cumpere modelele mai noi pentru a beneficia de toate noutatile pregatite de catre Apple, inclusiv de noul dark mode, foarte asteptat.

iOS 13. Acum daca va ganditi ca Apple nu va face asa ceva, va readuc in minte faptul ca Apple si-a mintit timp de foarte multe luni clientii si le-a limitat performantele iPhone fara sa le spuna, doar pentru ca telefoanele sa nu se mai inchida din senin. Avand aceasta situatie in minte, ganditi-va ca iOS 13 poate avea orice fel de schimbare impusa pentru a creste vanzarile si profitul Apple, iar asta pentru ca in Cupertino nimic nu conteaza mai mult decat ele.