MacBook Pro. Difuzoarele DISTRUSE de Adobe Premiere CC

MacBook Pro difuzor Adobe Premiere CC

MacBook Pro. Laptop-urile companiei Apple trec prin noi probleme in aceasta perioada, insa nu din cauza modului in care au fost gandite de catre americani. Mai exact, o serie de utilizatori au inceput sa se planga din cauza faptului ca difuzoarele laptop-urilor MacBook Pro au fost distruse in timpul folosirii Adobe Premiere CC pentru editare, ceea ce e o mare problema.

Adobe Premiere CC este un software folosit de catre foarte multe persoane care au MacBook Pro si fac editare, iar plangerile vin de la multipli utilizatori, din pacate. Cei care au raportat aceste probleme sustin ca un sunet puternic, distorsionat, a fost rulat in laptop-uri inainte ca difuzoarele sa fie distruse complet de catre software, problema fiind una foarte mare.

Cei de la Adobe n-au recunoscut oficial ca software-ul lor are o problema din cauza careia difuzoarele MacBook Pro-urilor pot fi distruse, insa recomanda inchiderea microfoanelor cand se face editare. Problemele par sa afecteze doar utilizatorii care folosesc diverse extensii pentru Adobe Premiere CC in momentul editarii, nu si pentru cei care folosesc software-ul in forma de baza.

I have a new 2 month old 15″ MBP. I Was working on a project, macbook volume was about on half, when suddenly an audio bug occurred with really loud screatching noise and not letting me pause it. After it stopped, the speakers were really quiet, and after the next restart they’re clearly blown. I just blew my speakers (Macbook Pro 15″ 2018) on Adobe Premiere. They are permanently Damaged. I was using the Adobe Premiere 2019 Audio suite for background sound and while tweaking the settings it made a loud distorted noise that hurt even my ears. after that my speakers are unusable.

Adobe Premiere CC este un software foarte folosit de catre multi profesionisti care cumpara MacBook Pro-uri de la cei de la Apple, iar problema e una extrem de complicata. Va fi interesant de vazut cum va fi rezolvat totul in final, insa a inlocui difuzoarele unui MacBook Pro nu este ieftin, iar cei de la Adobe cu siguranta nu vor plati pentru asemenea reparatii.