Apple Prezinta Marturia unui Regizor cu privire la Smart HDR din iPhone

apple smart hdr iphone

Incepand cu iOS 12 si noile iPhone XS, iPhone XR, compania Apple a lansat o functie numita Smart HDR, foarte prost gandita, din punctul meu de vedere, care ar trebui sa ne ajute sa facem poze ai bune. Avand in vedere ca trebuie sa-si promoveze creatiile, cei de la Apple i-au cerut unui regizor sa explice experienta sa cu Smart HDR, si cum functioneaza sistemul.

Apple spune ca Smart HDR foloseste inteligenta artificiala pentru a ne face pozele mai bune chiar in timpul inregistrarii, insa experienta cu sistemul este una mixta. Chiar si asa, in clipul video de mai jos puteti vedea Smart HDR in actiune si ce crede regizorul Jia Zhangke in legatura cu sistemul pe care compania Apple l-a creat pentru clientii sai.

Articolul precedentMacBook Pro. Difuzoarele DISTRUSE de Adobe Premiere CC
Articolul următorGMAIL. Anunt MAJOR privind o PROBLEMA PERICULOASA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.