NOI Modele ale iPhone 7 si iPhone 8 vor fi LANSATE de Apple

Noi modele ale iPhone 7 si iPhone 8 vor fi lansate de catre compania Apple in perioada imediat urmatoare, iata ce schimbari vor aduce pentru clienti.

iphone 7 nou iphone 8

Noi modele ale iPhone 7 si iPhone 8 sunt in momentul de fata in proces de pregatire in vederea productiei la partenerii companiei Apple, si urmeaza sa fie disponibile in magazine in viitorul foarte apropiat. Aceste noi modele ale telefoanelor iPhone 7 si iPhone 8 nu vor avea schimbari majore in comparatie cu versiunile actuale, ci doar modificarile necesare pentru ca ele sa nu mai incalte brevetele de inventie ale Qualcomm, si pentru a nu mai fi interzise in Germania.

Apple continua batalia legala cu Qualcomm in Germania, si e foarte posibil ca telefoanele iPhone 7 si iPhone 8 sa fie interzise pentru multi timp acolo, insa si in alte tari in care sunt procese deschise. Pentru a evita probleme cu vanzarile si in alte tari, cei de la Apple au gasit solutia, si au modificat in noile modele ale iPhone 7 si iPhone 8 componentele si software-ul care incalca brevetele de inventie ale celor de la Qualcomm, putand astfel sa le vanda fara probleme.

Noi modele ale iPhone 7 si iPhone 8 vor fi lansate in maxim o luna de catre Apple

Aceste noi modele de telefoane iPhone 7 si iPhone 8 vor avea un nou chip care nu mai e facut cu tehnologii brevetate de catre Qualcomm, dar si modificari software care sa-i permita companiei Apple sa le vanda fara griji. Lansarea noilor telefoane iPhone 7 si iPhone 8 este deasemenea si foarte aproape, Apple anuntandu-si partenerii ca telefoanele vor ajunge la ei in maxim o luna, oferindu-le inclusiv noi coduri de produs pentru aceste dispozitive.

As we have learned from sources in the retail industry, Apple is planning due to the ongoing patent dispute with Qualcomm in Germany in the near future probably the introduction of technically adapted iPhones. These are said to be different not only in terms of software from the models available so far, but it is from another Envelope tracking chip the speech.

Apple a ales calea cea mai simpla de a rezolva problema numita Qualcomm, mai exact modificarea telefoanelor iPhone 7 si iPhone 8 astfel incat ele sa poata fi vandute, si sa genereze banii de care nevoie pentru a contiua batalia legala. Interzicerea telefoanelor iPhone 7 si iPhone 8 in Germania a fost o victorie majora pentru cei de la Qualcomm, insa se pare ca e una de foarte scurta durata, pentru ca Apple are planuri complet diferite.